Annonce
Rejser

Østrig: Skisportsstederne tror på en god sæson efter coronaen

Ski Amadé Friends Club er et helt nyt tilbud til turisterne i det store skiområde. Kortet giver en række rabatter og kan fungere som liftkort med online-billetshop. Foto: Claudia Ziegler/skiamade.com
Efter sidste års næsten tomme pister i De Østrigske Alper tror turistbranchen på en god kommende sæson. De udenlandske skiturister booker allerede i stor stil.

15 procent færre besøgende sammenlignet med 2019. Det er forventningerne i de østrigske skisportsområder til den kommende vintersæson, og nedgangen skal selvfølgelig tilskrives coronapandemien.

Det er i hvert fald, hvad alt tyder på i det store skisamarbejde Ski Amadé, som omfatter 25 skisportsbyer i fem skiområder: Salzburger Sportswelt med blandt andet Wagrain, Flachau og St. Johann. Schladming-Dachstein. Gastein med Bad Gastein og Bad Hofgastein og de mindre områder Hochkönig og Grossarltal.

Samlet 760 kilometer skiløb på 356 pister med 270 lifter og et fælles liftkort. Det kan i øvrigt i denne sæson kombineres med et helt nyt Ski Amadé Friends Club-kort. Man kan selv kan købe skipasset på mobil og undgå kø ved kasserne. Kortet giver også rabatter på overnatning og oplevelser.

Annonce

Christoph Eisinger, der er administrerende direktør i Ski Amadé, vurderer besøgstallet ud fra bookinger, der allerede er kommet fra udlandet.

- Vores udenlandske skiturister står på spring. Også de danske, som er det femtevigtigste marked for os. Vi mærker en stor interesse, og der er allerede booket godt i højsæsonerne jul-nytår og i februar, fortæller han og tilføjer, at man naturligvis opfylder alle krav til hygiejne og sikkerhed.

Der er for tiden afstandskrav på en meter i køer og krav om maske i offentlig transport, som også omfatter skilifter, men reglerne kan naturligvis ændres inden sæsonen. De første skianlæg åbner først i december.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce