Annonce
Odder

Ørting Handelsplads erklærer sig selv konkurs

Stig Laumark-Møller meddelte søndag aften, at han lukker og slukker Ørting Handelsplads mandag aften. En kombination af den nye lukkelov og et krav på en halv mio kr. fra en tidligere ansat gør, at han har erklæret sig selv konkurs.Arkivfoto
Annonce
ørting - Det var en synligt berørt Stig Laumark-Møller, der søndag aften havde indkaldt sine 16 ansatte på Ørting Handelsplads for at give dem fyresedlen. Men der var ikke andet at gøre, for ejeren af den ellers populære butik har indgivet konkursbegæring.

Stig Laumark-Møller giver den nye lukkelov, der lokker folk til de store varehuse om aftenen en del af skylden for, at han må smide håndklædet i ringen. Den har gjort, at han det sidste års tid er gået 10 pct. ned i omsætning.

Men det, der virkelig har slået hovedet på sømmet, er imdlertid, at fra han fra HK for 14 dage siden modtog et krav på en en halv mio kr. fra en tidligere ansat. De penge skulle ifølge vedkommendes overenskomst have været udbetalt i løbet af de fire år, personen var ansat i et fleksjob på Ørting Handelsplads - henvist af Odder Kommune.

- Men hverken den ansatte, HK eller Odder Kommune fortalte mig i løbet af de fire år, at jeg ikke udbetalte løn nok for skæve arbejdstider. Det skete først, da personen for længst var stoppet hos, siger købmanden, der har besluttet, at han ikke orker at forfølge sagen.
Læs mere i mandagsavisen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Annonce