Annonce
Horsens

Kommer ikke til at følge op på godt debutår: Ølfestival aflyses og udskydes til næste år

Der bliver ikke skænket øl på Fængslet 3. oktober, men til gengæld er der stadig grundlovsdebat 13. september. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Fængslet kommer ikke til at være vært for ølfestivalen Beers Behind Bars i år, men til gengæld holder man fast i den i forvejen udskudte grundlovsdebat.
Annonce

Horsens: Fængslet i Horsens bliver ikke vært for den store ølfestival Beers Behind Bars 3. oktober i år.

De seneste udmeldinger fra myndighederne har fået arrangørerne til at aflyse og i stedet se frem mod 2021, hvor ølfestivalen afholdes 2. oktober.

"Vi havde glædet os rigtig meget til at byde velkommen til anden udgave af vores nye ølfestival, Beers Behind Bars, efter en rigtig god debut sidste år. Med fastholdelsen af forsamlingsforbuddet til og med den 31. oktober er det dog ikke længere muligt for os," oplyser Horsens & Friends, der sammen med Fængslet og Danske Ølentusiaster står bag festivalen.

Billetkøbere har nu to valgmuligheder: Man kan beholde sin billet, som så vil gælde til næste år, eller man kan få refunderet billetten via Ticketmaster.

Annonce

Debattere kan man godt

Mens ølfestivalen ikke kan lade sig gøre, er det noget anden for den i forvejen udsatte grundlovsdebat, Fængslet holder 13. september.


Det er vigtigt for os, at vi afvikler et sikkert og professionelt arrangement, samtidig med at publikum får en god og inspirerende oplevelse.

Nana Renée Andersen, eventansvarlig hos Fængslet


Her har Horsens' store eventhøjborg onsdag meldt ud, at man har i sinde at holde arrangementet, fordi man kan udnytte Fænglets megen plads til at afvikle debatten på en forsvarlig måde.

- Det er vigtigt for os, at vi afvikler et sikkert og professionelt arrangement, samtidig med at publikum får en god og inspirerende oplevelse - og det gør vi først og fremmest ved at skabe tryghed, siger Nana Renée Andersen, eventansvarlig hos Fængslet, i en pressemeddelelse.

Beers Behind Bars, ølfestival på Fængslet i Horsens, havde debut sidste år og var en stor succes. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Masser af rengøring, udlevering af sprit til gæster og faste pladser under hele debataftenen skal være med til at undgå smitte, og så lover Fængslet at sikre en meters afstand mellem alle deltagere.

Annonce

Emnet er relevant

Brødrene Anders og Peter Lund Madsen er konferenciers og skal styre debattører som Anne Glad, Bente Klarlund, Anders Petersen og Carla Mickelborg. Underholdning står Cristian Fuhlendorff for.

I år kommer der til at være mere afstand mellem folk til grundlovsdebat på Fængslet. Her et billede fra sidste år, da man holdt arrangementet for første gang - og hvor man også kunne gøre det på grundlovsdag. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Emnet er sundhed og trivsel, og det er kun blevet mere aktuelt af, at coronakrisen skubbede arrangementet med nogle måneder.

- De sundhedsmæssige udfordringer og dilemmaer vi stod i før coronakrisen, eksisterer stadig og samtidig vil de nye udfordringer, krisen har medført, kaste skygger over vores samfund i lang tid fremover, siger Nana Renée Andersen.

Ligesom ølfestivalen er grundlovsdebatten også et arrangement, der blev født i 2019.

Øl kan smage af meget, men lige nu sidder mange ølentusiaster nok med en ærgerlig og bitter smag i munden. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Løvbjerg-købmand: Mundbind vil gøre hverdagen mere tryg for personalet og kunderne

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Horsens

Det mener læserne: Øgede krav om mundbind vækker både glæde og vrede

Annonce