Annonce
Horsens

Øl og sodavand spredt ud over motorvejen: Ejeren var forsvundet

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Horsens: Bilister på motorvejen ved Horsens blev natten til tirsdag mødt af et mærkeligt syn. Spredt over en strækning på godt 50 meter i motorvejens nordgående spor lå øl og sodavand - og en væltet trailer. Bilen, der havde haft traileren spændt bag sig, var derimod ingen steder at se.

- Der var tale om en trailer fyldt med øl og sodavand, hvor akslen tilsyneladende er knækket. Det har betydet, at traileren væltede og faldt af bilen, og at øl og sodavand røg ud på kørebanen. Herefter er bilisten kørt fra stedet uden at tilkalde os. Vi blev tilkaldt af andre forbipasserende, fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortæller også, at politiet måtte spærre motorvejen af og få Vejdirektoratet til at stille med en tavlevogn og oprydningsudstyr, så motorvejen kunne blive klar til at køre på igen.

Annonce

- Vi skal nu have fundet ud af, hvem der har kørt bilen og tabt traileren - og hvorfor vedkommende er kørt fra stedet uden at ringe til os. Vi har selvfølgelig et registreringsnummer på traileren, og vi skal have talt med ejeren for at få opklaret sagen, fortæller Stig Simonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce