Annonce
Horsens

Økonomisk hjælp fra Samn til leverandører og kunder

Det lokale vandselskab, Samn Forsyning, sender en hjælpende hånd til leverandører og kunder. Arkivfoto: Morten Pape
Knap 18 millioner kroner er på vej til Samn Forsynings samarbejdspartnere, som får deres fakturaer betalt tidligere end normalt. Hjælp til kunderne er også en mulighed.
Annonce

Horsens: For at afbøde konsekvenserne af coronavirussen suspenderer Samn Forsyning ApS nu de normale betalingsfrister til sine leverandører.

- Vi ved, at mange især små virksomheder er presset for tiden, og derfor vil vi som forsyningsselskab gerne hjælpe dem, der har brug for det. Derfor sætter vi en række initiativer i værk her og nu, lyder det fra Andreas Boesen, bestyrelsesformand for Horsens Vand A/S, og Niels Rosenberg, bestyrelsesformand for Odder Spildevand A/S, i en pressemeddelelse.

Konkret ændrer Samn Forsyning betalingsbetingelserne for leverandørerne. Fakturaerne vil efter modtagelse hos Samn Forsyning følge det normale godkendelsesflow, men betalingen kan nu som udgangspunkt være leverandøren i hænde allerede tre bankdage efter fakturagodkendelse. Normalvis er betalingsfristen på 30 dage over for leverandørerne.

- Vi er på mange områder påvirket af hele corona-situationen, men vi er også en velkonsolideret virksomhed og finder det naturligt at ændre på vores procedurer, hvis det kan hjælpe andre, som er økonomisk mere påvirket, siger Ole Texel, direktør for Samn Forsyning ApS.

Knap 18 millioner kroner er på vej til de samarbejdspartnere, som får deres fakturaer betalt tidligere end normalt.

Annonce

Hjælp til erhvervs- og privatkunder

Det nye tiltag gælder indtil videre til og med 30. april 2020. Leverandører med tilgodehavende hos Samn Forsyning skal ikke selv foretage sig noget.

Ud over at hjælpe leverandørerne er der også mulighed for hjælp til erhvervskunder og private kunder, fortæller Ole Texel.

- Vores kunder har netop modtaget deres årsopgørelse med første acontoregning. Hvis der er udfordringer med denne betaling, er der mulighed for at lave en betalingsaftale, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce