Annonce
Hedensted

Ø-livsdag på Hjarnø tilpasses coronavirus-udviklingen

Den kommende søndags Ø-livsdag på Hjarnø skaleres betragteligt ned på grund af den seneste tids Covid 19-udvikling i det østjyske. Flere planlagte boder vil således være lukket ned - særligt madboder. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Hjarnø: Det skulle have summet af liv og glade dage på Hjarnø på søndag 16. august i forbindelse med, at øboerne inviterede høj og lav til Ø-livsdag med masser af boder og aktiviteter rundt omkring på øen.

Den seneste tids bekymrende udviklingen vedrørende smittespredning af coronavirus i det østjyske har imidlertid fået arrangøren, Ø-liv Hjarnø, til at skalere arrangementet betragteligt ned.  Foreningen skriver på Facebook, at man ser sig nødsaget til at aflyse arrangementet i sin oprindelige form.

Annonce

Et reduceret program

"Der vil være et reduceret program, og det er op til de enkelte øboere om de ønsker at åbne deres boder eller ej. Det må således forventes, at flere boder er lukkede - særligt madboder", står der blandt andet i opslaget.

Dem, der alligevel måtte dukke op på dagen, opfordres til at holde afstand til andre mennesker og udøve god håndhygiejne.

Der er gratis transport for gående og cyklister på færgeturen mellem Snaptun og Hjarnø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce