Annonce
Sport

Ærgrelse i Odder: Cheftræneren vil ikke forlænge

Mads Brandt stopper efter denne sæson som cheftræner i Odder. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Odder Håndbolds 1. divisionsmænd skal have ny cheftræner. Efter to år på posten stopper Mads Brandt efter denne sæson.

Parterne indgik for halvandet år siden en to årig-kontrakt med en option for yderligere en sæson, men Mads Brandt har valgt at takke nej til den mulighed.

I sin første sæson i Odder kvalificerede holdet sig til oprykningsspillet til ligaen, mens det i denne sæson foreløbig kun er blevet til en placering i midten af rækken.

Odder har gennem de to seneste sæsoner skiftet voldsomt ud i spillertruppen, og det er en af årsagerne til, at Mads Brandt har valgt at søge nye udfordringer.

- Jeg er utrolig glad for at arbejde med udvikling af talenter. Man er stolt, når man ser et talent vokse og blive klar til at rykke videre, men det er også spændende at få lov til at arbejde med dem i længere tid, siger Mads Brandt.

- Jeg er glad for miljøet og spillerne i Odder, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at vi sammen slutter godt af så højt i stillingen som muligt, siger Mads Brandt, der altså gør denne sæson færdig i Odder.
Formand Henrik Bentsen ærgrer sig, men accepterer også, at det er Odders lod at udvikle talenter så vel som trænere.

- Når Mads føler, at han gerne vil videre til et sted med flere muligheder, er det helt naturligt, at vores veje skilles. Det har vi fuld forståelse for, siger Henrik Bentsen.

Klubben skal nu på jagt efter en afløser til den kommende sæson.

- Af hensyn til sammensætningen af næste års spillertrup vil vi gerne have en hurtig afklaring. Vi sigter derfor efter at have ny træner på plads inden jul, siger Henrik Bentsen.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce