x
Annonce
Brædstrup

Ældresagen aflyser arrangementer

Formanden for Ældresagen, Niels Rasmussen, håber, at medlemmerne viser forståelse og vil blive i foreningen. Alle arrangementer og tjenester kommer nemlig igen, så snart corona-faren er overstået. Arkivfoto: Angelina Owino
Ældresagen i Brædstrup har valgt at aflyse flere arrangementer og stopper med sine tjenester såsom besøgsven-ordningen, indtil corona-faren er drevet over.

Brædstrup: Ældresagen i Brædstrup vælger at aflyse alle arrangementer frem til 1. juni.

Det oplyser formanden for den lokale afdeling af Ældresagen, Niels Rasmussen, efter at landsorganisationens landsbestyrelse har besluttet at aflyse alle aktiviteter set i lyset af myndighedernes anbefalinger om at mindske risikoen for smitte med corona-virus.

I Brædstrup betyder det, at fire arrangementer nu aflyses. Det drejer sig om en vurderingsdag med Laurits.com 24. marts på Hotel Pejsegården, et førstehjælpskursus 2. april, Mandagsmusikanterne 5. april og et spis-sammen arrangement 21. april.

- Det er vi selvfølgelig rigtige kede af, men vi håber, alle har forståelse for den ekstraordinære situation. Det kommer også til at betyde, at besøgsven-ordningen, it-hjælp og vågetjenesten er sat på standby. Det er ærgerligt, men vi gør det også af respekt for de ældre borgere, vi besøger, siger Niels Rasmussen.

Annonce

Alle må hjælpe

Den lokale ældreformand håber, at pårørende og venner vil hjælpe de ældre borgere, som nu bliver ramt af nedlukningen.

- Her må vi hjælpe hinanden. Vi er heldigvis et samfund, hvor vi har noget nærhed, så de fleste naboer og familie og venner ved godt, hvem det er, der nu ikke får besøg mere fra en besøgsven. Så vi håber, der står nogle klar til at tage over, siger Niels Rasmussen.

Han påpeger, at Ældresagen er klar til at sætte gang i sine tjenester og arrangementer igen, så snart corona-faren er drevet over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce