Annonce
112

Ældre mand skubbet omkuld af røver ved Sundhedshuset

Det var på gaden lige ved Horsens Sundhedshus på Grønlandsvej, at en 76-årig mand tirsdag formiddag blev overfaldet af en gaderøveri. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Horsens: Særdeles groft og heldigvis ikke noget, vi ser ret tit.

Sådan betegner vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi et gaderøveri, der tirsdag formiddag fandt sted på Grønlandsvej i Horsens.

En 76-årig mand kom gående på Grønlandsvej ved Horsens Sundhedshus, da han blev kontaktet af en forbipasserende.

- Manden ville gerne veksle en 100-krone-seddel til to halvtredsere. Men da den ældre mand fandt sin pung frem for at hjælpe, blev han skubbet hårdt, så han faldt, fortæller Stig Simonsen.

Røveren tog mandens pung og tømte den for et mindre kontantbeløb, før han smed den fra sig og løb fra stedet.

- Den ældre mand kom heldigvis ikke noget til, men det er groft sådan at blive overfaldet på åben gade, understreger Stig Simonsen.

Røveren beskrives som 50 til 55 år gammel, omkring 160 cm høj og kraftig af bygning. Han er brun i huden og har kort brunt hår.

Tirsdag formiddag var han iført en brun dynejakke og brune fløjlsbukser.

- Og så oplyser den ældre mand, at røveren talte et fremmed sprog, fortæller Stig Simonsen, der understreger, at politiet meget gerne vil høre fra eventuelle vidner, der kan lede politiet på sporet af gerningsmanden.

- Vi vil meget gerne høre fra nogen, der enten har overværet røveriet, eller har set gerningsmanden løbe væk, siger han.

Røveriet skete tirsdag kl. 10.30. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Indbrud på landejendom

Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce