Annonce
Hedensted

Årets havnefest er slut: - Det er svært ikke at synes, det har været en succes

Arrangørerne bag Juelsminde Havnefest er svært tilfredse med årets havnefest. Masser af besøgende har nemlig været forbi pladsen. Foto: Morten Pape
Både fredag og lørdag havde omkring 1500 mennesker købt billet til de store koncerter under havnefesten. Samtidig var der udsolgt til stand-up torsdag.
Annonce

Juelsminde: Årets udgave af Juelsminde Havnefest sluttede som den startede: Med masser af glade mennesker ved havnen og i byens gader.

Men nu er den sidste fadøl skænket, og den sidste is er spist, og derfor er det tid til at gøre status på, hvordan havnefesten, ifølge arrangørerne, er forløbet. Og når det kommer til afholdelsen, er der ikke ikke meget at være utilfreds med for arrangørerne, fortæller Peter "ÅG" Danielsen fra havnefestudvalget.

- Det er gået storartet og forrygende, og vejret har været med os hele vejen. Det regn vi har fået, har vi fået, når vi ikke har haft åbent. Jeg tænker, at det har været det største besøgsantal nogensinde til havnefesten total set. Det er et skøn, for vi har gratis entré, men der har været tætpakket på hele pladsen, siger Peter "ÅG" Danielsen.

Det er ikke kun os ved havnefesten, der løfter det her. Det gør hele byen. Det viser, hvad man kan i Juelsminde, fordi vi er en by, hvor vi står sammen og hjælper hinanden.

Peter "ÅG" Danielsen

Annonce

Velbesøgte arrangementer alle dage

Torsdag var der optrædener fra kendte komikere som blandt andre Uffe Holm og Torben Chris, og stand-up-showet blev overværet af cirka 1200 tilskuere, vurderer arrangørerne, hvilket betød, at alle billetter blev solgt. Fredag aften spillede Johnny Madsen og Mads Langer koncert foran 1500 tilskuere i Fregatten-teltet, og omtrent samme antal var på plads lørdag aften, hvor Gnags og Decco Band fyrede den af på scenen.

Også familieunderholdningen med Gurli Gris torsdag sidst på eftermiddag var godt besøgt, da cirka 700 store og små lagde vejen forbi, og så kunne arrangørerne melde udsolgt til både herre- og damefrokosten, der blev afholdt lørdag eftermiddag.

- Vi har udelukkende hørt positiv feedback på de optrædener, der har været. Det er svært ikke at synes, det har været en succes. Det har været fremragende. Det har gået stort set, som vi har kunnet ønske os, siger Peter "ÅG" Danielsen, der samtidig glæder sig over den flotte opbakning fra hele byen, som havnefesten har nydt godt af.

- Det er ikke kun os ved havnefesten, der løfter det her. Det gør hele byen. Det viser, hvad man kan i Juelsminde, fordi vi er en by, hvor vi står sammen og hjælper hinanden, siger han.

Annonce

Slagsmål ødelagde ikke festen

Der var dog lidt skår i glæden i den forstand, at politiet fredag aften og nat måtte træde til ved slagsmål i alt fire gange, og betjente måtte en enkelt gang gøre brug af peberspray. Lørdag aften var roligere, men politiet sigtede én for voldelig adfærd og gav en anden en bøde for at råbe ukvemsord efter politiet.

Men urolighederne ødelagde ikke festen, mener Peter "ÅG" Danielsen, der anser det for værende vanskeligt helt at undgå sådanne sager.

- Vi vil selvfølgelig helst være de her ting foruden, men når der er 30.000 mennesker samlet i løbet af fem dage, og man sælger så meget alkohol, så er det nok utænkeligt, at man kan undgå de ting helt, siger han og glæder sig over samarbejdet med havnefestens vagter og med politiet.

- Vi har nul tolerance over for vold, og det har vi heldigvis et godt samarbejde med vores vagter og myndighederne omkring, siger han.

Arrangørerne begynder at pakke havnefesten ned umiddelbart efter lukningen af pladsen. Efter planen er holdet bag havnefesten færdige med at pakke ned mandag eftermiddag, hvorefter rengøring af storstranden går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Horsens

Færre ramt i det seneste døgn: Seks nye smittede i Horsens Kommune

Annonce