Annonce
Brædstrup

Åbningsdato er på plads for ny Jem & Fix

Den store Jem & Fix-butik på Vestervangen i Brædstrup er parat til opfyldning, og åbningsdagen er lige om hjørnet. Foto: Peter Hald

Splinterny Jem & Fix-butik på Vestervangen i Brædstrup er klar til at blive fyldt op med varer.

Brædstrup: Jem & Fix har nu sat en dato på åbningen af kædens nye butik på Vestervangen i Brædstrup. Åbningsdatoen bliver søndag 17. marts, oplyser administrerende direktør Claus Petersen fra Jem & Fix.

- Vi har valgt den dato, fordi vi gerne vil tidligt i gang i forhold til sæsonen - vores højsæson begynder nu her i marts-april, og det betyder noget for os, at vi kommer godt i gang. Tidligere har vi åbnet nye butikker på tirsdage, men vi er begyndt at gøre det på søndage. Det giver en mere rolig dag, en mere behagelig dag for alle, hvor vi får et godt og ensartet flow i løbet af dagen, forklarer Claus Petersen.

Som de øvrige butikker vil Jem & Fix-afdelingen på Vestervangen have åbent alle ugens dage fra klokken 8 til 19, og det kommer også til at gælde på åbningsdagen.

Den nye Jem & Fix får 800 kvadratmeter butik, og derudover kommer der en varegård på 850 kvadratmeter, hvoraf de 200 kvm bliver overdækket.

Butikken får fem faste medarbejdere. De er allerede blevet ansat.

- Vi får nøglerne til bygningen fredag 1. marts, og så begynder vi at fylde op, oplyser Claus Petersen.

Arbejdet med at fylde den nye butik med inventar og varer bliver ganske omfattende. Ifølge direktøren skal butikken rumme mellem 6000 og 8000 forskellige varer - heraf er en del ret omfangsrige.

Annonce

Det betyder noget for os, at vi kommer godt i gang.

Claus Petersen, administrerende direktør i Jem & Fix

Potentiale i Brædstrup

- Vi har forventning om, at vi skal drive en rigtig fornuftig butik, og vi forventer helt klart et positivt resultat. Vi har kigget på Brædstrup gennem et stykke tid, og vi kan se, at der er et potentiale her, som vi gerne vil have indfriet, siger Claus Petersen.

Det lokale firma JD Byg har stået for byggeriet. JD Byg flyttede sidste år fra den gamle Energimidt-bygning på Søndergade over til det tidligere Stark byggemarked på Vestervangen og indrettede sit hovedkvarter her.

På den store grund blev der også plads til Jem & Fix-bygningen, og konceptet er, at Jem & Fix lejer sig ind i den nye butiksbygning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce