Annonce
Erhverv

Åbning af Netto for fuld musik: - Det ser helt ordentligt ud

En ny discountbutik slog torsdag morgen dørene op i Juelsminde. Den fik pæne ord med på vejen af de første kunder.

Juelsminde: Nettos ankomst til Juelsminde har vakt debat om, hvorvidt byen har brug for en discountbutik mere. Dens placering neden for Hotel Juelsminde Strand på afstand af det øvrige handelsliv er blevet kritiseret af mange.

Men torsdag morgen, da den splinternye butik åbnede for fuld musik foran omkring 100 mennesker, mødte avisen lokale, der var begejstrede for den nye indkøbsmulighed.

- Det er en superfin butik. Jeg har glædet mig til, at den kom, sagde Stine Høgh efter sin første tur rundt på de 735 kvadratmeter.

Hun har fidus til Nettos økologiske sortiment, og hun ser ikke noget problem i placeringen ved byens indkørsel neden for Hotel Juelsminde Strand.

- Det ser helt ordentligt ud. Og det må være rart for dem, der kommer på hotellet, at de kan handle tæt ved, sagde Stine Høgh.

Det er godt, Netto er kommet til Juelsminde. Den kan give lidt konkurrence til Rema 1000. Jeg synes også, butikken ser fin ud. Jeg kan tænke, om der bliver lidt med bilerne, der kommer fra byen og skal dreje ind, men ellers synes jeg, alt er fint.

Ulla Eldesouki, Barrit

Kan give konkurrence

Michael Laursen, der også var tidligt på indkøb torsdag morgen, mener heller ikke, at butikken skæmmer eller er i vejen for byens hotel.

- Jeg var til fest på hotellet for 14 dage siden, og man ser den ikke deroppe fra. Den tager ingen udsyn, sagde han og glædede sig desuden over at have fået en tredje indkøbsmulighed i Juelsminde.

- Konkurrence er vel sundt, så det kan ikke være bedre, sagde han.

Ulla Eldesouki fra Barrit ser ligesådan på sagen.

- Det er godt, Netto er kommet til Juelsminde. Den kan give lidt konkurrence til Rema 1000. Jeg synes også, butikken ser fin ud. Jeg kan tænke, om der bliver lidt med bilerne, der kommer fra byen og skal dreje ind, men ellers synes jeg, alt er fint, sagde hun.

Inden for var butiksleder Susanne Sig lykkelig over det pæne fremmøde til åbningen, hvor borgmester Kasper Glyngø (S) holdt tale og udbragte et trefoldigt længe leve.

- Det er gået superfint. Jeg kan ikke ønske mig en bedre opbakning end den, vi har fået her til morgen, sagde hun.

Butikslederen bor i As, og faktisk bor hele 17 ud af butikkens 20 medarbejdere i lokalområdet.

Den røde løber var rullet ud, og et orkester sørgede for livlig baggrundsmusik, da Netto havde første åbningsdag i Juelsminde. Uden for var også Hus Forbi repræsenteret med sælgeren Kåre Steinmeier, der normalt står ved SuperBrugsen, men denne dag valgte den nye i klassen. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce