Annonce
Erhverv

Åbner i 2020: Sports-outlet flytter til Lilli Gyldenkildes Torv

Mens byggeriet på Lilli Gyldenkildes Torv skrider fremad, melder flere og flere butikker deres ankomst. Sport 24 Outlet er den seneste. Arkivfoto: Morten Pape
Sport 24 Outlet vinker farvel til Høegh Guldbergs Gade og rykker i stedet ind i lokaler på Lilli Gyldenkildes Torv.
Annonce

Horsens: Netto, Aldi og Elgiganten har allerede meldt deres ankomst på Lilli Gyldenkildes Torv, og nu melder en sportsbutik sig også på banen.

Sport 24 rykker nemlig sin outlet-butik fra Høegh Guldbergs Gade til den nye bydel på den tidligere Kvickly-grund midt i Horsens, oplyser AP Pension, der står for udviklingen af det nye bolig- og butiksområde.

- Som vi ser området, vil det udvikle sig meget og blive et omdrejningspunkt i Horsens. Vi har en stringent strategi om, at vi lukker ikke-rentable butikker, og vi flytter butikker, hvis vi kan se mere potentiale andre steder, siger Lars Elsborg, direktør i Sport 24.

Jeg er meget glad for, at Sport 24 også vil være en del af Lilli Gyldenkildes Torv. Med den nye sportsbutik får borgerne i Horsens et spændende og varieret udbud af butikker på Lilli Gyldenkildes Torv, og det vil uden tvivl være med til at tiltrække et stort antal handlende.

Peter Olsson, administrerende direktør i AP Ejendomme

Annonce

Selv 10 meter koster

Han afkræfter, at butikken på Høegh Guldbergs Gade ikke skulle være rentabel. I stedet handler om, at beliggenheden på Lilli Gyldenkildes Torv bare er bedre.

- Sker der noget i handelsområderne, skal man at rykke hurtigt, for ellers er de gode lejemål taget. Det gælder for det private boligmarked og i høj grad også for butikker, og ligger du bare 10 meter skævt, kan det koste dyrt på omsætningen, siger Lars Elsborg.

Den nye outlet-butik bliver på godt 1000 kvadratmeter, hvilket er cirka samme størrelse som den nuværende. Varersortimentet bliver også nogenlunde det samme, men Sport 24 indfører deres nyeste koncept i butikken, som handler om at skabe mere inspirerende faciliteter for kunderne, forklarer direktøren.

Annonce

Forskelige købsoplevelser

Samme idé har Sport 24 hovedbutikken i Bytorv Horsens, som skal udvides, i forbindelse med at butikscentret har fået nye ejere. Lars Elsborg fortæller, at det ikke er noget problem, at Horsens' to Sport 24-butikker nu rykker væsentligt tættere på hinanden.

- Det har ingen betydning. I Vejle er der 50 meter fra vores outlet og hen til indgangen til Bryggen, hvor vores hovedbutik ligger. Det er forskellige købsoplevelser og -situationer, ikke kun på prisen, men også på sortimentet, siger han.

- Outlet er mere basisvarer, mens du handler i hovedbutikken, når du skal købe gaven eller forkæle dig selv. Det kan også være, at din søn skal have to forskellige flyverdragter, og så køber du den smarte i hovedbutikken, mens den, der bliver flået i stykker i skovbørnehaven, bliver købt i outlet-butikken, lyder et eksempel fra Lars Elsborg.

Bekræftede butikker

Indtil videre har følgende butikker og restauranter meldt ud, at de flytter ind på Lilli Gyldenkildes Torv:

- Netto

- Aldi

- Elgiganten

- Sport 24 Outlet

- Kentucky Fried Chicken

- Sunset Boulevard

For Aldi, Elgiganten, Sport 24 Outlet og Sunset Boulevard er der tale om flytninger fra nuværende adresser i Horsens.

Annonce

Trækker handlende til

I AP Pension er der stor tilfredshed med, at man har indgået en lejeaftale med sportsbutikken.

- Jeg er meget glad for, at Sport 24 også vil være en del af Lilli Gyldenkildes Torv. Med den nye sportsbutik får borgerne i Horsens et spændende og varieret udbud af butikker på Lilli Gyldenkildes Torv, og det vil uden tvivl være med til at tiltrække et stort antal handlende, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, i en pressemeddelelse.

- Det er et stort udviklingsprojekt for både Horsens og AP Pension, så det har været en fornøjelse at opleve den enorme opbakning, der har været til projektet hele vejen igennem, fortsætter han.

Ifølge pressemeddelelsen er den nye outlet-butik klar til at byde kunder velkommen i starten af 2020.

Sådan ser visualiseringen af butikken ud. Der er dog tale om en outlet-butik. Grafik: AP Ejendomme
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce