Annonce
Hedensted

Åbnede butik 12 dage før coronakrisen: Det var skræmmende

Selvom Winnie Sørensen åbnede sin tøjbutik Winnies i Uldum lige inden coronakrisen er hun ved godt mod. - Hvis folk bliver ved med at bakke op om min lille butik, så bliver jeg ved med at være her, lyder det fra den 37-årige butiksindehaver. Arkivfoto: Morten Pape
28. februar slog Winnie Sørensen dørene op til sin helt egen tøjbutik i Uldum. 12 dage senere lukkede corona landet, og den nybagte butiksindehaver troede, hun ville få en meget kort karriere som selvstændig.
Annonce

Uldum: Skræmmende. Det er det første ord, der falder  Winnie Sørensen ind, når hun skal beskrive, hvordan det føltes, da Mette Frederiksen 11. marts lukkede Danmark ned pga. corona.

Kun lidt over en uge forinden havde den 37-årige Uldum-borger nemlig slået døren op til en helt ny tøjbutik i Uldum, og hun så hurtigt for sig, hvordan strømmen af kunder i butikken ville nå nulpunktet. Heldigvis blev frygten gjort til skamme.

- Min første tanke var, at det var en meget kort karriere, jeg ville få som selvstændig. Heldigvis er det ikke gået så galt. Jeg holder hovedet over vande og kan betale mine regninger.  Folk har været rigtig gode til at bakke op og kigge forbi butikken på trods af coronakrisen, så jeg satser bestemt på at blive her i lang tid, fortæller Winnie Sørensen med et smil.

Annonce

Videoer og gavekurve

Coronakrisen har blandt andet fået Winnie Sørensen til at gøre ekstra meget ud af at markedsføre sin butik på de sociale medier med mange opslag, videoer og livesalg.

- Noget af det første jeg gjorde var at lave en video, hvor jeg fortalte om, hvad jeg gjorde af tiltag for at sikre afstand, sprit osv. og pointerede, at jeg tog retningslinjerne alvorligt. Det blev rigtig godt taget i mod, lyder det fra Winnie Sørensen.

Hun har også lavet ekstra mange gavekurve under krisen.

- Jeg har været ude at levere rigtig mange kurve som familie og venner har bestilt som en kærlig hilsen under krisen. Det havde jeg ikke forventet, jeg ville gøre så meget i, inden jeg åbnede min butik, men det er rigtig fint, og jeg gør det gerne, fortæller Winnie Sørensen.


Min første tanke var, at det var en meget kort karriere, jeg ville få som selvstændig

Winnie Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce