Annonce
Odder

Åben have i Sondrup Bakker

Havens stil er afslappet, og den rummer både vilde og velplejede hjørner og masser af siddepladser. Pressebillede

Hundslund: Haveblogger og forfatter Lotte Bjarke holder åben have lørdag 24. og søndag 25. august. Det sker i forbindelse med Haveselskabets Havefestival.

Lotte Bjarkes have ligger midt i de naturskønne Sondrup Bakker og byder blandt meget andet på en smuk udsigt over Horsens Fjord. Havens stil er afslappet, og den rummer både vilde og velplejede hjørner og masser af siddepladser.

Her kan besøgende opleve forskellige haverum med blandt andet store staudebede med et væld af spændende planter, et væld af krukker med årstidens krukkeplanter, et drivhus til effektiv grøntsagsproduktion og et frodigt hyggedrivhus, som matriklens handyman selv har designet og bygget.

I anledning af Havefestivalen lander der en pop-up shop med et udvalg af sæsonens lækreste stauder i carporten. Stauderne sælges, så længe lager haves. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe Lotte Bjarkes seneste bog, ”Slip haveglæden løs – fryd, facts og fiduser”.

Haven, der ligger på sondrupvej 42 ved Hundslund er begge dage åben mellem kl. 10 og 17. Dt er gratis at kigge indenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Hedensted

Jørgen leder efter sin ukendte helt fra Bilka-køen: - Han kiggede mig direkte i øjnene

Annonce