Annoncørbetalt indhold

Tips til indretning af babyværelse

PR-foto credit

Denne aritkel indeholder sponsoreret indhold

Tillykke! Hvis du enten er blevet eller er ved at blive nybagt forælder, så er der en masse søvnløse nætter at se frem – men naturligvis også en masse dejlige stunder! Det er et stort ansvar at blive far eller mor til et barn, men det kan også være en af de bedste oplevelser i livet. Det gør det dog ikke nemmere at få overblik over det nødvendige udstyr til babyværelset. Læs med herunder og bliv inspireret!


De første måneder i et barns liv anbefales det at barnet sover i samme værelse som forældrene. Men efter omkring 6 måneder, så kan man vurdere om det er bedst at flytte tremmesengen ind på børneværelset. Men inden barnet overhovedet ankommer, er det en god idé at en tremmeseng på plads. Der er et hav af tremmesenge at vælge imellem, hvilket kan gøre det svært at vælge. Men på parenthood.dk kan man finde en bedside crib guide og få inspiration til at vælge den rette.


Design og funktion 

Man kan vælge en tremmeseng ud fra forskellige parametre. Én af dem er design og udseende. En tremmeseng fylder alligevel. En del i et rum, så det er et møbel man lægger mærke til. Derfor kan det betale sig at vælge en tremmeseng der passer ind i resten af værelset og hjemmet. Men forskellige tremmesenge har også forskellige funktioner.


Udover at de kommer i forskellige størrelser og nogle tremmesenge er større end andre, så kan nogle for eksempel nemmere blive rykket rundt i hjemmet, fordi de for eksempel har hjul i den ene ende af tremmesengen. Hvis ikke man har meget plads i sit soveværelse, så er det måske også en bedre idé at købe en mindre tremmeseng, der ikke fylder meget.


De små tremmesenge kan også bedre rykkes hen ved siden af forældrenes seng, hvis det skulle blive nødvendigt. Til gengæld er der også en chance for, at de måske ikke kan tage så høj en belastning, hvilket vil kræve at den skal skiftes ud med en mere stabil seng når barnet kommer over en bestemt kropsvægt.


Udnyt højden 

Hvis man enten ikke har et decideret børneværelse eller der ikke er plads nok på værelset, så kan man bruge det gængse tip til at indrette små værelser – nemlig at udnytte højden for at få mere plads på gulvet. Når barnet for eksempel bliver stort nok til at sove i en halvhøj seng, så kan dette være en god investering, da den så skaber plads på gulvet under madrassen, hvor man for eksempel kan have en lille sofa eller et skrivebord.


Uanset hvilket børnemøbel man overvejer at tilføje børneværelset, så er det en god idé at spørge sig selv om det er nødvendigt samt at finde gode anmeldelser på parenthood.dk før man køber.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.