Annoncørbetalt indhold

Spring ud som iværksætter

Dette indhold er sponsoreret

Det er længe været under opsejling, men det ser ud som om, fremtiden tilhører iværksætteren. Hvis Danmark skal leve af gode idéer for fremtiden, så er det også iværksætteren og dem, der kan omdanne de gode idéer til værdi, som vi må se imod. Men kan alle blive iværksættere og starte egen virksomhed? Det er ikke en branche for alle, men det er måske heller ikke så svært, som man skulle tro. Læs videre og blive klogere på livet som iværksætter.

Sidder du inde med en god idé, som du måske tænker hører hjemme i alle danske hjem? Hvad med en strømafmåler, der fortæller dig, hvornår det er grøn strøm, du bruger? Eller en app til telefonen, der fortæller dig, hvor du kan finde den bedste flæskesteg? Muligheder bliver pludselig mange, hvis du får lov at drømme, men ingen idé er for dårlig til at blive afprøvet. Med snilde og gåpåmod kan alt lade sig gøre.

Gå efter drømmen

Umiddelbart lyder det grænseoverskridende at springe ud livet som iværksætter. Der er ingen garanti for fast løn, arbejdstiderne bliver pludselig lidt hårdere og samtidig er der en masse uvisheder, man skal forholde sig til, særligt hvis du får ansatte under dig. Det er i hvert fald en udfordring.

Men til gengæld bliver du også din egen chef. I stedet for at tage imod ordrer fra sin nærmeste leder, så er det dig, der fortæller andre, hvad de skal gøre. Det er dig, der får lov at sætte dagsordenen og dig, der tager alle risiciene. Men du høster også frugterne for dit arbejde, når du kommer så langt. Og for rigtig mange er det hele turen værd.

Så hvis du har drømme om at blive iværksætter, så hold dig endelig ikke tilbage. Overvej det eventuelt med en samarbejdspartner og tal om, hvad mulighederne er, og hvad det kan blive til. Grunden til at der er stor respekt omkring iværksættere i dag, er fordi det er dem, der tager de største chancer i livet, og samtidig skaber muligheder for andre i processen.

Sådan er livet som iværksætter

Lad os forestille os, at du sidder på dit kontor med en eller to andre af dine ansatte. Hver måned skal du lave regnskab og løn, og så kan du forvente masser af papirarbejde. Du skal gennemgå samtlige kvitteringer og fakturaer for at se, om alting nu også stemmer overens. Det gør det forhåbentligt oftest, men det er en tidskrævende proces, der tager enormt mange af dine kræfter.

Hvis der er noget, der er vigtigt for en iværksætter, så er det tid. Der er kun 24 timer i døgnet, og som iværksætter arbejder du ikke bare fuld tid, men langt over. Hvis du kan gøre arbejdet lettere og nemmere for dig selv, så finder du en vej. Derfor kan du også finde regnskabsprogrammer gratis, der kan hjælpe dig med at holde styr på økonomien, når skrivebordet flyder over med papir og ringbind.

Dinero er sådan et regnskabsprogram. Og du kan få det helt gratis til både computer og telefon. I hvert fald til en start. Dinero er ment til at være et tidsbesparende regnskabsprogram. Du scanner kvitteringen ind, og så holder Dinero øje med den for dig. Det er simpelt og let, og det sparer dig masser af tid i sidste ende, som du kan bruge på din virksomheds kerneopgave i stedet for.

Af iværksættere for iværksættere

Dinero er grundlagt af en lille flok iværksættere, der spurgte sig selv, om regnskabet ikke kunne gøres nemmere. De brugte timevis hver måned på at holde styr på, hvad der røg ind og ud, og til sidst blev det for mig. Resultatet blev Dinero, der i dag er en selvstændig virksomhed i egen ret. De er altså skabt ud fra en iværksætterånd, hvor det handler om at gøre livet lettere for de tusindvis af selvstændige, der hver dag knokler for at nå deres mål.

Og du har muligheden for at bruge Dinero i din virksomhed også. Det kan også være, du arbejder i en virksomhed, hvor du synes, regnskabsafdelingen kunne optimeres en smule eller meget. Her er Dinero også til stor gavn.

I udgangspunktet er Dinero skabt til de små og mellemstore virksomheder, der gerne vil tage skridtet endnu længere op og fiden tiden til at udvikle deres produkt og mission. Et gratis regnskabsprogram løser selvfølgelig ikke alle problemer, men det kan være det, der giver dig tid nok til at tænke over, hvad næste skridt skal være for den virksomhed, du ejer eller arbejder for.

På den måde kan du tage et skridt ind i fremtiden med Dinero. Væk med alle ringbindene og papirlapperne og frem med telefonen. For det er her regnskabet kommer til at ligge for fremtiden. Det er heldigvis en af de irriterende opgaver, som en regnskabsrobot gerne må påtage sig.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.