Annoncørbetalt indhold

Send dine pakker med PostNord

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og har netop solgt en trøje, eller skrevet et brev til en du har kær - og det eneste du mangler nu er, at finde ud af hvordan du skal sende din trøje eller dit brev. Her på siden, finder du én ud af flere mulige løsninger, nemlig at sende din pakke eller dit brev med den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden - nemlig PostNord (tidligere kaldet Post Danmark). Du har garanteret set den genkendelige blå farve før, så hvis du ønsker en effektiv forsendelsesløsning, så send med PostNord.


Hvad skal du sende?

Når du skal sende noget afsted med PostNord, er det vigtigt først at afgøre hvad du skal sende. Dette afgøre nemlig både måden hvorpå din forsendelse skal sendes - samt hvad det kommer til at koste. Er det et brev, en pakke eller en hel palle du skal have sendt afsted? Uanset hvad det er, så er dette relevant information. På samme måde, som hvis du skal sende en pakke, er det også afgørende at afsender ved om det er en pakke til en privat eller udlandet, der er modtager af pakken - og om pakken skal sendes hjem eller til et udleveringssted.


Sørg for den rette emballage 

Når du skal sende en pakke, handler det først og fremmest om at finde den rigtige emballage. Det er særligt vigtigt at pakken er pakket ordentligt ind, hvis du skal sende den med pakkeposten. Hvis du gerne vil sende din pakke forsvarligt, kan det være en god ide at undgå at pakke den ind i cellofan eller andet tyndt og skrøbeligt materiale. Hvis du skal sende dine pakker med postnord, kan det være en god ide at bruge en af deres postæsker, men du kan også nøjes med en god papkasse, der passer i størrelsen. Når du pakker din pakke, er det en rigtig god ide at lukke pakken med en bred tape, så du er sikker på at pakken bliver holdt sammen. Efter du har fundet den rigtige emballage, er det en god ide at måle og veje pakken, så du er sikker på du får den rigtige porto og labels på pakken.


Sørg for at dine pakker er forsvarligt indpakket

Skal du sende en pakke, er det vigtigt at du sørger for at dine pakker er forsvarligt pakket ind. Med det sagt, kræver nogle pakker lidt mere forberedelse end andre. Hvis du eksempelvis skal sende nogle ting der er ekstra skrøbelige, kan det være en god idé at pakke det ind i bobleplast eller lignende inden du pakker det ind. Hvis du sender flade, mere skrøbelige ting, kan det være en god idé at tape dem fast på en hård flade. Sender du derimod bløde pakker, såsom tøj, kan du nøjes med at pakke dem ind i en slidstærk plastikpose.


Postpakke Home eller Postpakke Collect?

Når du sender en pakke med PostNord kan du vælge at få den bragt helt hjem til modtageren. Dette kaldes Postpakke Home. En anden billigere mulighed er at sende din pakke direkte til et posthus eller i Pakkeboksen, hvor modtageren selv kan afhente pakken. Denne løsning kalder PostNord for ‘Postpakke Collect’. Hvis du ønsker at sende din pakke fra en såkaldt Pakkeboks, er dette også en mulighed. Til dette skal du bruge en pakkelabel. Disse kan købes online eller du kan bruge den forudbetalte returlabel, hvis det er varer der skal retur til en netbutik, du skal sende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.