Annoncørbetalt indhold

Sådan får du smuk hud - Køb produkter der passer til din hudtype

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne går mere og mere op i at få en god hudrutine; både i forhold til makeup men også i forhold til rensning af huden. Der er nemlig stor forskel på, hvilken hudtype man har, og derfor også stor forskel på hvilken slags makeup, man skal have, samt hvilke renseprodukter og cremer man skal påføre ansigtet.

Mange går rundt med en sensitiv hud uden at vide, hvad man egentlig skal gøre ved det. Sensitiv hud kan være en stor byrde i hverdagen. Sensitiv hud kan komme i mange former. De fleste med sensitiv hud har tørre plamager i ansigtet: Typisk omkring næse, pande og hage.

Mange oplever også rødme - især hvis man får det varmt. Dette kan være rigtig irriterende, og nogen mennesker synes også, at det er en smule pinligt pludselig at blive meget rød i ansigtet.

En anden ting, der typisk også kommer ved sensitiv hud, er irriteret hud. Det kan være utrolig belastende, at ens ansigt klør og bliver helt ømt. Men heldigvis kan man gøre noget ved alt dette - og der skal faktisk ikke ret meget til, for at du kan få en smuk og velplejet hud.

Hudpleje er det vigtigste i ens morgen- og aftenrutine

Mange mennesker tager typisk et bad om morgenen og om aftenen, hvor de så bare renser ansigtet med den sæbe, man bruger i badet og bagefter smører en eller anden creme i ansigtet. Dette virker for nogle mennesker og er derfor overhovedet ikke forkert. Men for dig med en sensitiv hud, vil dette bare gøre din hudtilstand markant værre. Så hvis du gør dette - STOP!

Derimod er det vigtigt, at du går ud og køber de helt rigtige produkter, der passer til din hudtype. Der findes nemlig mange forskellige hudtyper i verdenen. Nogle er heldige, at de slet ikke behøver at lave en hudplejerutine, mens andre desværre bare bliver nødt til at bruge penge og tid på at ordne deres hud.

Har du svært ved lige at finde hoved og hale i, hvilken hudtype du har, og hvad der er godt for dit ansigt, er det en god ide at snakke med en professionel. Det kan være en specialist i Matas, eller det kan være en dermatolog.

Lige meget hvem du snakker med, vil du kunne få rådgivning for hvilken ansigtscreme, rensecreme eller serum du skal have. Netop disse tre ting er et must have i både aften- og morgenrutinen. Du kan starte med at rense din hud med en rensecreme, herefter påfører du serum. Serum er med at mindske rødme og berolige huden. Som det sidste smører du ansigtscreme på. Dette er et vigtigt step; både om aftenen når du skal sove, men også inden du påfører makeup. Makeup får nemlig en meget smukkere og jævn overflade, når du har puttet creme på inden.

En anden vigtig ting er at huske at rense og fugtiggøre huden hver morgen og hver aften. På den måde går du ikke i seng med uren hud. Hvis du glemmer det eller bare ikke gør det, vil urenhederne sætte sig i dine porre og udvikle sig til uren hud. Ligeledes er det også vigtigt at gøre det om morgenen for at få vasket alt sved og urenheder, du har samlet til dig i løbet af natten.

Bliv bedste venner med din makeup

Mange har svært ved at finde ud af, hvordan man lægger den perfekte makeup. Dette er dog også en svær disciplin. Der findes mange forskellige typer af makeup, og man skal finde den helt rigtige type af makeup, før man får det bedste resultat.

Inden du begynder din makeup rejse og begynder på highlighter og contour, er det en god ide at finde de rigtige produkter. Her skal du igen tage højde for, hvilken hudtype du har. Det er altså ikke kun farven på din foundation, du skal finde. Der findes nemlig mange forskellige typer af makeup, der alle har forskellige måder at reagere med huden på.

Noget makeup er der meget olie i, hvilket ikke altid er så godt for folk med sensitiv hud. Andet makeup er der parfume i, hvilket du også skal holde dig fra, hvis du har sensitiv hud. Så når du skal vælge makeup, er det altså en god ide at rådføre dig med en professionel. Fortæl personen hvilken hudtype du har, samt hvis du går og bøvler med noget omkring din hud.

Når du har fundet det rigtige mærke, kan du gå i gang med at shoppe al den makeup, du har brug for i vejen mod at lægge den perfekte makeup.

Must haves du skal have i makeup pungen er helt sikkert følgende:

-         Dækstift, så du kan dække diverse urenheder og bumser.

-         Foundation, til de dage hvor du ved, at du får en lang dag, og makeuppen bare skal sidde hele dagen.

-         Mascara er også et must have. Bare et enkelt lag af mascara gør, at du ser meget mere frisk ud.

-         Bronzer giver en fantastisk sommerglød. På den måde kan du se sommerlækker ud hele året.

-         Highlighter kan frembringe de smukke former, du har i ansigtet. Samt det kan få dit ansigt til at se mere frisk ud om morgenen.

-         Setting spray kender du måske ikke. Men det er altså et must. Efter du har lagt en perfekt makeup kan settingspray få makeuppen til at sidde hele dagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.