Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver det sjovere at se X Factor

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

X Factor bliver for tiden sendt hver fredag, og det er for mange mennesker et samlepunkt for mange hyggestunder. Programmet er dog efterhånden blevet sendt i mange år, og derfor kan det godt blive lidt ensartet, selv om det på samme tid også er nemt at blive opslugt af skærmen. Hvis du dog alligevel ønsker at tilføre sangprogrammet lidt ekstra spænding, gør du klogt i at læse videre, da du i denne artikel får tips til, hvordan du kan gøre programmet mere underholdende at overvære.


Lidt ekstra adrenalin

Hvis du er over 18 år, kan du Odds på x factor og på den måde mærke adrenalinen pumpe i kroppen og på samme tid overvære programmet med fornyet interesse. Du kan blandt andet spille på, hvem der kommer til at vinde sæsonen, og det kan hurtigt skabe den spænding, du måske har savnet i programmet. Det behøver ikke at være store beløb, hvis du ikke føler dig så sikker. Det sjove ved at oddse er, at man får en ekstra grund til at følge mere med i sæsonen, da der på denne måde er noget på spil for én selv, hver gang programmet finder sted.


Lav et bingo spil

Man kan lave sine egne bingoplader med ord, som måske bliver sagt i løbet af aftenen. Du kan både udvælge nogle ord, som er sandsynlige, nogle som måske er lidt mere usandsynlige. Du kan også købe små præmier, så der på den måde er noget på spil for dig og dem, du ser programmet sammen med.


Musikquiz

Dette kræver, at ingen på forhånd tjekker, hvilke sange deltagerne skal synge om aftenen. Men du kan sammen med dine venner eller familie lege musikquiz, hvor det gælder om at gætte sangene og kunstnerne, der oprindeligt synger dem hurtigst muligt. Der kan igen være nogle præmier på spil, så alle spidser øre, når sangene begynder.


Forhåbentlig er du blevet inspireret til, hvordan du kan få lidt ekstra underholdning til din X Factor aften. For det skal gerne være sjovt at se fjernsyn med sine venner og familie, så man gider følge med og kan se frem til aftenen i løbet af dagen. Det kan nogle af tipsene måske hjælpe lidt på, så man ikke falder i søvn i sofaen. Det vil man jo helst ikke, for så får man ikke hygget med de andre i stuen eller spist alt det gode fredagsslik, man måske har købt til aftenen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.