Annoncørbetalt indhold

Kviklån: 5 tips til at få din låneansøgning godkendt

Ligesom du som låntager har nogle krav til din låneudbyder, så har låneudbyderen også krav til dig. Og selvom de ikke stiller lige så høje krav, som hvis du søgte om et lån i din lokale bankfilial, så foretager de stadig en vurdering af din kreditværdighed. Det er ikke alle der bliver godkendt til et kviklån og netop derfor er det vigtigt at du kender til de faktorer som har indflydelse på din kreditværdighed.

Uanset størrelsen på det kviklån du søger, vil ingen låneudbyder låne dig penge hvis ikke de tror på at du har råderum i din økonomi til at betale pengene tilbage. Derfor ser låneudbyderen på hvor stor risikoen er for at låne dig penge. Er risikoen for stor, godkender de ikke din ansøgning.

1. Find dit kviklån via en sammenligningstjeneste

Når du skal finde et kviklån som passer til dig og din økonomiske situation, kan du sammenligne lånene på markedet via en sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk. På en side som denne får du det nødvendige overblik over dine lånemuligheder og finder informationer om lånene.

Når du finder et lån som passer til dine behov kan du hurtigt og nemt ansøge om et eller flere lån. Når du har ansøgt vil låneudbyderne foretage en vurdering af dig og din kreditværdighed, før en eventuel godkendelse og udbetaling.

Du kan frit ansøge om flere lån på samme tid uden at du binder dig. Det er først når du skriver under på lånekontrakten ved brug af NemID at kontrakten vil være bindende. Derfor kan det være fornuftigt at søge om flere lån, hvis du ønsker at øge dine chancer for at blive godkendt til et lån.

2.Betal til tiden

Betal altid dine regninger til tiden, da det viser din fremtidige låneudbyder at du er pligtopfyldende og stabil når det kommer til at betale lånte penge tilbage.

Hvis du er registreret i RKI er det i dag ikke muligt at låne penge - heller ikke online. I et sådant tilfælde er du nemlig registreret som dårlig betaler og risikoen for at låneudbyderen ikke får sine penge er for stor. Og så er det også en måde hvorpå systemet beskytter dig som forbruger, da endnu et lån formentlig vil gøre din økonomiske situation endnu værre.

3.Vær realistisk omkring lånebeløbet

Det er vigtigt at du er realistisk omkring lånebeløbet når du ansøger om et lån. Det er generelt lettere at blive godkendt til et mindre lån, fordi det vil være mindre risikofyldt for låneudbyderen.

Overvej derfor grundigt hvor stort et lånebeløb du ønsker at låne og vurder sandsynligheden for at du kan betale pengene tilbage inden for aftalte tid.

4. Betal din gæld

Hvis du allerede har stiftet gæld i forvejen, kan det virke som et rødt varsel signal for låneudbyderen. Afhængigt af hvor stor gælden er, kan det signalere at du ikke vil være i stand til at betale af på det lån du ansøger om.

Derfor er det en god idé at have betalt af på din tidligere gæld inden du søger om et lån, hvis muligt.

5. Søg sammen

Hvis du vil øge dine chancer for at blive godkendt til et kviklån kan det være en mulighed at gå flere sammen om et lån. Det kan øge din kreditværdighed markant, især hvis I begge har en fast indtægt. Låneudbyderen ser det som mindre risikofyldt at låne penge til flere end blot én person, da sandsynligheden for at I kan betale pengene tilbage, er større når I er to.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.