Annoncørbetalt indhold

Kosmetisk klinik, laser-klinik

Dette indhold er sponsoreret

Skønhed kommer indefra, siger et gammelt ordsprog, og måske derfor har mange danskere en udtalt modstand overfor skønhedsbehandlinger. Alligevel kan man se en stigning i antallet af danskere, som vælger at få lavet en skønhedsbehandling på en af landets skønhedsklinikker. Det er nogle steder i landet meget tabubelagt at få lavet skønhedsbehandlinger, fordi de er forbundet med en fordom om, at man ikke hviler i sig selv. Det viser sig dog ikke at være tilfældet.

Mange danskerne benytter sig nemlig af behandlingerne for deres egen skyld, som et led i ønsket om selvforkælelse og pleje, og så kan flere af skønhedsbehandlingerne også hjælpe danskerne med at spare tid i hverdagen, da man kan få lavet behandlinger, som erstatter den tid, du for eksempel bruger med en barberskraber på badeværelset om morgenen.

En af de populære tendenser inden for skønhedsbehandlinger er nemlig de laserbehandlinger, man kan få lavet på en laser-klinik i København, Århus, Hørsholm eller en anden dansk by. Med dem kan du blandt andet få hjælp til permanent hårfjerning. Den mest populære skønhedsbehandling er dog fortsat indsprøjtning af såkaldt filler, der blandt andet anvendes som et middel til at forstørre læber, men også antallet af Botox-behandlinger er stigende.

I denne artikel ser vi nærmere på laserbehandlingerne og dykker dybere ned i, hvad behandlingerne kan, og hvem der får dem lavet.

Hvilke laserbehandlinger tilbyder laserklinikkerne?

Sørg for at vælge en erfaren og troværdig klinik, når du er på jagt efter et sted at få lavet en laserbehandling. Et eksempel herpå er Cosmo Laser specialist i kosmetisk laser, der tilbyder en lang række af forskellige laserbehandlinger.

På de kosmetiske klinikker kan du få en laserbehandling, som kan hjælpe dig af med en tatovering, du ikke længere bryder dig om, med tatoveringsfjernelse, en uønsket pigmentforandring eller permanent hårfjerning. På klinikkerne kan du også få en rynkebehandling i form af en laserbehandling, der hjælper med en hudfornyelse.

Hvem får lavet laserbehandlinger?

Det er både mænd og kvinder, der får lavet laserbehandlinger. Blandt mændene ser man særligt en tendens til, at man ønsker at få fjernet håret på maven, brystkassen og ryggen. Det er ofte mænd, der træner meget, der ønsker at vise deres resultater og muskler frem, uden at disse er dækket til og skjult bag hårvækst.

Blandt kvinderne er det ofte permanent hårfjerning på benene og under armene, der hitter. Mange kvinder ønsker nemlig at slippe for at skulle bruge tid med en skraber hver morgen eller at skulle booke tid til de jævnlige og ofte smertefulde voksbehandlinger. Man ser også, at laserbehandlinger bruges til hårfjerning i og omkring ansigtet, hvis man oplever kraftig eller uønsket hårvækst i disse områder.

Laserbehandlinger, der fungerer som tatoveringsfjernelse, ses også blandt både mænd og kvinder. I dag får mennesker i alle aldre lavet tatoveringer, og det hænder indimellem, at tatoveringerne bliver grimme, flyder ud, ikke lever op til forventningerne, eller at man ganske simpelt fortryder en tatovering. Antallet af behandlinger hænger sammen med, hvor gammel din tatovering er, hvordan den sidder, hvor mørk og kraftig den er, og hvor stor den er.

De fleste laserbehandlinger kræver et forløb på flere behandlinger, og derfor skal du omkring din udvalgte laserklinik flere gange, før du er i mål med din behandling. Huden skal hvile mellem behandlingerne, og derfor vil forløbet ofte strække sig over en kortere eller længere periode, alt efter hvilken type behandling du modtager.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.