Annoncørbetalt indhold

Køb brugt elektronik med 2 års garanti

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er rigtig glade for elektronik i Danmark, og vi har et ekstremt højt forbrug af det. Mange skifter nemlig deres computer, tv eller mobiltelefon ud, når der kommer en nyere version på markedet - og det gør der ofte. At vi køber meget elektronik, betyder desværre også, at vi smider en del ud - og det er til trods for, at det i mange tilfælde stadig er fuldkomment velfungerende. En anden og bedre mulighed er at sælge eller købe brugt elektronik, så produkterne ikke går til spilde samtidig med, at du stadig kan få det produkt, som du gerne vil have.


Blue City

Gennem Blue City kan du både sælge og købe forskelligt brugt elektronik. Du kan eksempelvis købe en bærbar brugt og vælge mellem kendte mærker som Apple, Acer, ASUS og Lenovo. Blue City har nemlig et utroligt bredt sortiment. Udover computere råder de også over telefoner, tablets, kameraer, højtalere og meget mere. De er eksperter i brugt IT-udstyr. Inden produkterne sælges videre, gennemgås de grundigt af professionelle teknikere. Alle produkter testes for at være sikker på, at de virker, som de skal, og brugte computere gendannes og renses eksempelvis for gammel data, så de er klar til at blive brugt af en ny. Derudover kan du via produkternes standbedømmelse på forhånd se, hvad du kan forvente. Der er sælges og købes nemlig elektronik i forskellige stande. Du får også 2 års produktgaranti samt 14 dages fortrydelsesret, hvis produktet ikke lever op til forventningerne. På den måde er det nemt og trygt at handle med Blue City.


Derudover er der også masser af inspiration at hente fra Blue Citys egen blog. Bloggen indeholder nemlig mange guides og gode råd, hvis du eksempelvis mangler viden om, hvordan du bedst beskytter din skærm, eller fx er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en iPhone eller Android - der er mange valg.


Spar penge og spar miljøet

Ved at købe brugt elektronik sparer du ikke blot penge, du sparer også hvad angår miljøet. Det er nemlig rigtig godt for miljøet, at de elektroniske produkter genbruges frem for at ligge i skuffen i årevis og samle støv eller blive kasseret til sidst. Meget elektronik, som ikke fejler noget, går i dag til spilde, fordi vi har så stort et forbrug i Danmark. Det er kan du dog være med til at ændre lidt på ved at sælge eller købe brugt elektronik med ren samvittighed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.