Annoncørbetalt indhold

Gode tips til hvor du kan også kan holde jul henne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Julemåneden nærmer sig hurtigt. Det er en ellers glædelig tid, med masser af aktiviteter i vente, samt råhygge med dem som man har kær. Det er også en tid, hvor man samles om masser af lækker mad, i forbindelse med julefrokoster, middage og meget andet. Og så kommer der selvfølgelig også aftenen, som alle venter på, nemlig juleaften. Mange familier holder deres juleaften på samme måde som de gjorde året før, og måske endda året før det også. Det kan derfor være, at man skulle overveje at gøre noget nyt på denne specielle aften. Læs med her.


Jul ved Horsens 

Julen bliver så sandelig også fejret i andre dele af Danmark. Man kunne eventuelt overveje at leje et sommerhus for enten hele familien eller noget af den, i en anden del af Danmark. Destinationen kunne for eksempel være Horsens eller området deromkring. Horsens, byder selvfølgelig på masser af juleri, i form af julepynt og events op til selve juleaften. En jul i et sommerhus, med dem man holder allermest af, kan være enormt hyggeligt. Og så giver det lige en lille pause fra hverdagen oveni.


Juletid i sommerhus 

Fordelene ved at holde jul i et sommerhus, er mange. Én af dem er er helt sikkert, at man kan vælge lige præcis hvilken type bolig man er ude efter. Det betyder altså, at man kan vælge en pejs blandt andet. Og det er jo med til at gøre hyggen endnu bedre. Man kan jo forestille sig at et familiemedlem slapper af på sofaen med et spil online casino, mens mor læser i et blad, ungerne leger på gulvet, og måske bedsteforældrene får en middagslur. Omringet af familien, ren afslapning og masser af hygge foran pejsen.


Hvis man gerne vil have lidt ekstra luksus i forbindelse med sommerhuset man lejer, så kan man eventuelt overveje at få en pool, spa eller sauna med. Når familien, har været ude i de kølige temperaturer for at få frisk luft, så kan det måske være rart nok at kunne blive varmet op når man kommer hjem igen.


Gode tips til ren råhygge i sommerhuset 

Når juleaften er overstået, gaverne pakket ud og leget med, så gælder det om også at få slappet af. Man har sikkert fået fyld maven godt op med masser af lækker julemad, og måske er det tid til at lave noget lidt andet end bare juleri. Tag familien med ud på en lang gårdtur, og kom hjem til et hyggeligt brætspil eventuelt. Puslespil, eller kreative aktiviteter så som at tegne eller male, kunne også være en mulighed. Det vigtigste er, at man stadig føler roen omkring sig, og ikke føler sig stresset.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.