Annoncørbetalt indhold

Få styr på odds – lær at forstå oddsene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når det kommer til at bette på sport, handler det om at have styr på oddsene. Oddsene viser sandsynligheden for, at et bestemt udfald vil indtræffe. Hvis der for eksempel er et spil, hvor sandsynligheden for to udfald er lige store, betyder det, at oddsene er 100%/50% = 2 - det vil sige 50% chance for, at det ene hold vinder og 50% chance for, at det andet hold vinder. Hvis der derimod er en kamp, hvor det ene hold har 40% chance for at vinde, betyder det, at at oddsene er 2,5, da 100%/40%=2,5. Oddsene er altså udregnet på baggrund af sandsynligheden for en sejr og afgør, hvad du får igen, hvis holdet, du har spillet på, vinder. Det er derfor vigtigt, at du forstår oddsene, når du better på sport, så du ved, hvordan det hele hænger sammen.

Hvad er en bookmaker?

En bookmaker er en virksomhed, der tager imod væddemål for spillere. Bookmakeren vil typisk have en fordel i væddemålet, da han eller hun vil have sat oddsene ud fra deres egne overvejelser. Dette kan dog variere fra bookmaker til bookmaker, og det er derfor vigtigt at undersøge de forskellige bookmakere, inden at du placerer et væddemål. Det er en god idé at spille ved bookmakere med Dansk Licens, da de er underlagt dansk lovgivning. Det kan være udfordrende at danne sig et overblik over disse, da der har været stor vækst i markedet, og der er derfor mange udbydere. Det kan altså være en fordel at læse lidt om de forskellige udbydere i en nem og overskuelig guide, inden at du vælger, hvor du skal placere dine odds.

Hvordan finder man de bedste odds?

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan finde de bedste odds på nettet. En af de mest effektive og hurtige måder er ved hjælp af en oddssammenligningsside. På en sådan side kan man indtaste det spil, man ønsker at oddse på, og herefter vil siden automatisk finde de bookmakere, der har det bedste tilbud på dette spil. Dette sparer dig både tid og penge, da du ikke skal bruge tid på at lede efter de bedste odds selv, og du undgår desuden at betale for meget i kommission. En anden god måde at finde de bedste odds på er ved hjælp af en oddsrobot. En oddsrobot er et program, der automatisk kan finde de bedste odds for dig og placere dem for dig. Dette sparer dig igen både tid og penge, da du ikke skal bruge tid på at lede efter de bedste odds selv, og du undgår desuden at blive følelsesmæssigt involveret, hvis det er favoritklubben, der spiller, men har oddsene imod sig.

Hvordan fungerer odds?

Odds er det, der afgør, hvor meget man kan vinde, når man spiller på et væddemål. Jo lavere odds der er på et væddemål, jo større chance er der for, at det er slutresultatet. Omvendt gælder det også for høje odds - her er chancen for at væddemålet går ind nemlig mindre. Går væddemålet alligevel ind, giver det en del mere igen. Oddsene udregnes ud fra sandsynligheden for, at et bestemt væddemål vil ske. Nogle gange vil oddsene blive ændret undervejs i en kamp eller lignende, alt efter hvordan kampen udvikler sig. Dette kaldes live-odds og er meget populært blandt danske oddsere.

Hvordan fungerer live-odds?

Live-odds fungerer ved, at man som spiller kan spille på et odds, mens kampen er i gang. Dette giver en helt anden dynamik og spænding til ens oddsspil, da man hele tiden kan følge med i kampens gang og dermed justere ens odds efter, hvordan kampen udvikler sig. Live-odds er især populært indenfor fodbold og håndbold, hvor der ofte sker mange ting undervejs i en kamp. På den måde kan man som spiller hele tiden følge med i kampens gang og tilpasse undervejs. Det er dog ikke alle bookmakere, der tilbyder live-odds, så det er en god idé at undersøge, hvilke bookmakere der tilbyder denne service. Derudover kan det være en fordel at have et godt overblik over de forskellige kampe og spillere, inden man går i gang med at oddse på dem. På den måde har man bedre mulighed for at vurdere kampens udvikling og justere sine odds efterfølgende.

Det er ikke så svært at forstå oddsene, når man først har styr på dem. Du skal bare lære at undersøge dem på den rigtige måde, og så kan du tilføje lidt ekstra spænding til den næste sportsbegivenhed, du vil se. Man skal dog altid huske at spille ansvarligt og ikke spille for flere penge, end man har råd til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.