Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du aldrig sende samme ansøgning to gange

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Jobsøgning kan være hårdt. Det kan tage utroligt lang tid. Derudover kan det også være krævende både at skrive gode ansøgninger og at holde humøret højt. Men desværre er der ikke andet at gøre, hvis du vil have et godt job, end at arbejde hårdt for det. Du kommer aldrig sovende til succes. Derfor kan du altså heller ikke få et arbejde uden en ordentlig indsats. Det betyder blandt andet, at du aldrig må skal sende den samme ansøgning til to forskellige jobs. Herunder kan du blive klogere på, hvorfor det er sådan.

Ikke to jobs er ens

En af de bedste grunde til, at du ikke kan sende to ens ansøgninger til to forskellige jobs, er, at ikke to jobs er ens. Din ansøgning skal fortælle arbejdsgiveren, at du passer perfekt til jobbeskrivelsen. Det kan du ikke gøre, hvis din ansøgning ikke passer til den unikke jobbeskrivelse. Så i stedet for bare at sende den samme ansøgning afsted skal du sørge for, at din ansøgning er tilegnet jobbeskrivelsen for hvert enkelt job, du søger.

Brug din kreativitet

Det kan være en god idé at bruge en ansøgning skabelon. Sådan ved du nemlig, at du har stillet din ansøgning op på en god måde. Men det er også en god idé, at du derudover bruger din kreativitet. Din ansøgning skal nemlig se ud som en klassisk ansøgning, men den skal også vise, at du kan tænke selv, og at du har tænkt selv, da du skrev din ansøgning.

Pas på med at kopiere

Selvom du ikke ligefrem kan komme ud for, at din ansøgning vil blive taget for plagiat, så er det vigtigt, at du passer på med at kopiere. Ansøgninger kan hurtigt komme til at ligne hinanden meget, hvis du bruger de samme vendinger og termer, som du finder i andre ansøgninger. Hvis arbejdsgiveren således læser de samme vendinger igen og igen, vil de ikke have samme effekt. Prøv derfor at skrive så originalt som muligt.

Genbrug gerne gode afsnit

Selvom det altså sjældent er muligt at bruge den samme ansøgning til to forskellige jobs, kan du i nogle tilfælde komme ud for, at der kræves det samme af to arbejdsgivere. Hvis du derfor allerede har skrevet et godt afsnit i en tidligere ansøgning, som er relevant for den nye ansøgning, kan du sagtens tillade dig at genbruge et afsnit. Hvis det ikke passer præcist, kan du altid omformulere det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.