Annoncørbetalt indhold

Bliv multimediedesigner og oplev en verden af muligheder

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Lyder webdesign, online markedsføring, videoproduktion, programmering, brugeroplevelser og kommunikation som noget for dig, og står du og skal til at finde ud af, hvilken uddannelse du skal begynde på? Så kan en multimediedesigner uddannelse være den helt rette uddannelse for dig. Med en uddannelse som multimediedesigner får du brede kompetencer og kvalifikationer inden for den digitale verden, som du vil kunne bruge i rigtig mange forskellige stillinger og virksomheder rundt omkring i landet - ja hele verden faktisk.

Her i denne artikel kan du blive meget klogere på, hvad uddannelsen som multimediedesigner egentlig går ud på, og hvad det helt konkret er for nogle kompetencer, som du kommer til at tilegne dig. Så læs med og bliv klogere, og hvem ved – måske har du lige fundet svaret på dine uddannelsesbønner.

Hvad kan man lære på en multimediedesigner uddannelse?

En uddannelse som multimediedesigner er en meget bred uddannelse, der giver dig nogle fagligheder og kundskaber, som du efterfølgende vil kunne bruge i rigtig mange forskellige sammenhænge. Du kan blandt andet få kompetencer inden for:

·        Webdesign

·        Digital markedsføring

·        Kommunikation

·        Tekstforfatning

·        Grafisk design

·        Videoproduktion

·        Konceptudvikling

·        Forretningsforståelse

·        Projektstyring

·        Kodning

Hvor kan man få job henne?

Disse kompetencer kan du for eksempel bruge til at få job i en online marketingvirksomhed efter endt uddannelse eller til at få job i en virksomhed, der beskæftiger sig med grafisk produktion – enten online eller offline. Du kan også bruge uddannelsen til at læse videre, eller du kan bruge din uddannelse som multimediedesigner til at starte din egen virksomhed.

Uddannelsen er derfor oplagt for dig, der drømmer om at blive selvstændig, fordi du både vil få en rigtig god forretningsforståelse, samtidig med at du vil kunne lave din egen hjemmeside, online markedsføring og lignende, som du så også kan tilbyde til dine kunder. Det er et marked, der er stor efterspørgsel inden for, fordi alle de danske virksomheder i dag gerne vil være synlige på nettet.

Du får derfor på rigtig mange måder en utrolig alsidig uddannelse, der også er fremtidssikret. I fremtiden vil der kun være et endnu større fokus på onlinehandel, uanset om der er tale om handel med fysiske varer eller med ydelser og viden.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis en uddannelse som multimediedesigner lyder som noget for dig, så kan du allerede nu gå i gang med at finde den nærmeste uddannelsesinstitution, der tilbyder uddannelsen. Det gør langt de fleste erhvervsakademier, og der er typisk studiestart om sommeren.

For at få adgang til uddannelsen kræver det, at du har en gymnasial uddannelse eller en anden relevant erhvervsuddannelse. Uddannelsen varer i to år, og der er mulighed for at få SU undervejs.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.