Annoncørbetalt indhold

3 tips til hvordan du kommer frem som ny virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en lille iværksætter gemt i maven? Går du og drømmer om at starte din egen virksomhed? Så er der en ting eller to, som du skal vide. Først og fremmest er det blevet utrolig populært at starte op som selvstændig og markedet er derfor fyldt med virksomheder og gode ideer, hvilket også betyder, at det kun er de bedste og mest hårdføre, der vinder frem. Vil du gerne vide mere om, hvad du måske kan få din virksomhed lidt mere frem, kan du læse med her og finde tips og inspiration.

Tag med på messer

Noget af det bedste du kan gøre, når du skal have din virksomhed frem, er at tage med på samtlige messer rundt omkring i landet. Dette er nemlig en af de bedste måder at blive set på, særligt hvis du formår at gøre din stand og ikke mindst dit produkt eller ydelse interessant og fængende. Dette er er der flere måder at gøre på, og faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser. Sørg blandt andet for at gøre noget ved standen, som vækker opsigt og fanger folks opmærksomhed. Vær sikker på, at din virksomheds navn står klart og tydeligt, så folk husker det. Det er desuden også en god ide at have brochurer og lignende liggende, så folk altid har muligheden for at læse mere og ikke mindst huske din virksomhed. Muleposer og slik med logo kan også hjælpe til, at folk vil huske dig og dit koncept.

Vær klar og synlig på nettet

Noget andet du skal gøre, er at sørge for at være tilgængelige, synlige og lette at benytte på nettet. Det vil sige, at du skal sørge for, at din virksomhed er til stede og ikke mindst aktive på de forskellige sociale medier. Vigtigt er det særligt at være til stede på Facebook og Instagram, da det er nogle af de medier, der bliver brugt allermest til markedsføring dagen i dag.

Desuden er det vigtigt, at du har en god hjemmeside. Hvis du ikke selv er dygtig til denne del, kan det virkelig betale sig at hyre en professionel. En god hjemmeside er nemlig et godt grundlag for salg. Det skal være nemt at finde rundt herinde, at foretage et køb og at finde diverse informationer. Desuden skal hjemmesiden være flot og professionel. Folk gider ikke at bruge deres tid på noget, der ligner et scam eller ser uprofessionelle ud.

Det er vigtigt, at du investerer masser af tid i din tilstedeværelse online, hvis du vil vinde frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.