Annoncørbetalt indhold

3 pitstops for de spilleglade horsensianere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du er til brætspil eller spillemaskiner, så er der rig mulighed for at spille sammen med vennerne i Horsens. Byen byder på flere underholdende pitstop med alverdens spil. Du kan også besøge en af byens spilbutikker og finde det nyeste gamerudstyr. Læs en guide med 3 pitstops her.

 

De spilleglade horsensianere har flere muligheder rundt omkring i byen. Her er der både aktiviteter, hvor du kan tage hen med vennerne og spille på spillemaskinerne eller tage en omgang Risk. Hvis du, som så mange andre, er glad for at spille online, så kan det være et dejligt afbræk at tage lidt ud i byen og få stimuleret din spilleglæde i den virkelige verden. I Horsens er der flere forskellige butikker, hvor man kan finde alt, hvad man skal bruge til diverse spil. Læs mere her om tre pitstops, du skal tage, hvis du er en spilleglad horsensianer.


Brætspilscaféen

Et sted, som alle spilleglade bør besøge, er selvfølgelig Brætspilcaféen. Caféen er det perfekte sted at samles med de venner, der ligesom dig har en naturlig interesse for spil – så er I sikret en rigtig sjov aften. På Brætspilscaféen kan du finde alle slags brætspil, du kan forestille sig. Her er over 500 spil til alle niveauer. I kan bruge en hel lang aften på et af de tidskrævende og strategiske spil eller blot svinge forbi til en omgang Trivial Pursuit. Det er ligeledes muligt at få både mad og drikke, så I kan holde blodsukkeret ved lige gennem de lange spilaftener.


Kickoff Livesport og spil

Er du mere til de spil, hvor der er mulighed for en ekstra gevinst udover underholdning, så kan du svinge forbi Kick Off Livesport og spil i Rædersgade. Her er der rig mulighed for at spille på både lotteriet, sport og ikke mindst de fysiske slotmaskiner. Man kan også købe lidt til ganen, se en fodboldkamp, spille billard eller prøve at spille et virtuelt fodboldspil.


Hvis du ikke har mulighed for at besøge en fysisk spillested, så bør du ej fortvivle. Der er flere mulighed for at gamble online, hvor du både kan spille på sport eller prøve spillemaskinerne. Her kan det være til en god idé at tjekke en guide til online casino ud, for at vælge den helt rigtige side med de bedste spil til netop dig.


Games n’ Gadgets

Hvis du er vild med at game, så kan du tage et smut ned forbi Games n’ Gadgets på Hospitalsgade 11. Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer af spil og tilbehør til gaming. Butikken åbnede i 2020 og er et sandt gamerparadis, hvor du kan få fodret din nørdede side. I butikken finder man også alskens figurer og gadgets af enhver art. Games n’ Gadgets er ikke den eneste af sin art – der er flere forskellige butikker i Horsens, du kan besøge, hvis nu der er noget specifikt, som du leder efter. Er du på udkig efter retrospil og tegneserier, så hop et smut forbi Bogcentralen i Tobaksgården og få stillet din spilletrang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.