Annoncørbetalt indhold

3 gode tips til at købe Bitcoins

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du nysgerrig på kryptovaluta eller går du og overvejer at skulle investere i for eksempel Bitcoin? Denne populære slags virtuel valuta har udviklet sig meget siden dens oprindelse i 2009 og er meget omtalt lige for tiden. Læs med her.


Siden 2017, har værdien af denne digitale valuta steget og er blevet meget værd. Dette betyder også at prisen er steget. Da Bitcoin blev til i 2009, havde den faktisk slet ingen værdi, men har siden da taget revanche og er blevet til noget helt særligt. Hvis du har interesse i kryptovaluta og gerne vil lære mere om Bitcoin, kan du med fordel klikke dig ind på mininvestering og se de gode guides til netop dette.


Hvis du gerne vil købe Bitcoins anbefaler mininvestering blandt andet nogle handelsplatforme, hvor dette er muligt. På den anbefalede handels platform, kan man nemt oprette en ny profil og handle med Bitcoin. På køb bitcoin kan du læse meget mere om kryptovalutaen og, hvorfor at den kan være relevant for dig.


Fordele og ulemper ved Bitcoin 

Når man går med overvejelserne om at investere i Bitcoins er det en god idé at opveje fordele og ulemper. Fordele ved Bitcoin er blandt andet at transaktioner er mulige at spore, så der altså tale om gennemsigtighed i forhold dette. Man kan også verificere transaktionerne.


Det er også nemt at overføre imellem parter rundt omkring i verden, og her vil der ikke være nogle ekstra gebyrer. Bitcoin er også uafhængig af for eksempel pengeinstitutter og der er en lavrisiko ved for eksempel personlige oplysninger, da man forbliver anonym. Når man laver en transaktion med Bitcoin sker der også via en hurtig hastighed, hvilket er belejligt for de fleste.


Selvom der er mange gode fordele ved at investere i BItcoin, er det også en god ide at tage ulemperne med i overvejelserne. Indenfor ulemper, skal man være opmærksom på, at regeringer i forskellige lande kan tage beslutninger, som gør at Bitcoin kan blive begrænset eller forbudt. Bitcoin kan svinge i værdi og kan altså falde negativt.


Andre muligheder indenfor investeringer 

Hvis Bitcoin ikke er det rigtige sted for dig at starte med at investere, kan du også overveje aktier for eksempel. Man kan også vælge begge dele. Uanset hvilken vej, som du vælger indenfor disse kategorier, kan du altså finde masser af viden og inspiration til begyndere blandt andet. Hvis du er erfaren på området, kan det også være en fordel at følge med i, hvad de nyeste trends er indenfor denne verden, samt hvilken udvikling der sker.


På mininvestering.dk kan du læse gode guides om investeringer, købsguides i forhold til blandt andet aktier og kryptovaluta, som for eksempel Bitcoin.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.