Brug internettet praktisk og smart med fire forskellige apps


Brug internettet praktisk og smart med fire forskellige apps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På internettet findes der mange forskellige og varierende bud på, hvordan man optimere sin hverdag og gøre alting smartere, mobilt og effektivt. Der findes snart ikke den hverdagslige hændelse, der ikke kan “appificeres”. Denne artikel har til formål at give fire eksempler på apps, der er resultater af hverdagens små udfordringer. Find inspiration til, hvordan du kan bruge internettet på en praktisk og smart måde for at gøre selv de mindste ting nemmere og hurtigere.

Gør underholdningen smartere

Tv'et er en stor del af manges liv, omend smartphones og bærbare computere har overtaget store dele af tv'ets funktion. Det første tip til en online app er www.tvtvtv.dk, som er en online tv-oversigt, der giver dig mulighed for at have overblik over, hvad der kommer i fjernsynet i dag og de næste dage på et utal af kanaler. På www.tvtvtv.dk kan man selv bestemme, hvor mange kanaler man vil se programmet for.

Når der logges på hjemmesiden, får man umiddelbart planen for det tidspunkt, man logger ind på. Herefter kan der selv til vælges, om man vil se programmet for næste dag, forrige dag og så videre. Hjemmesiden er en behjælpelig applikation, der gør en ellers kedelig tjans en smule sjovere. Her slipper man således også for at abonnere på en avis, der kan give dagens tv-oversigt. www.tvtvtv.dk er ganske gratis og til fri brug for alle.

Socialisér med festklare mennesker

Når fredag aften nærmer sig, og fødderne er danseklare, er der intet værre end venner, der hellere vil ligge hjemme på sofaen og se en film. Hvis du og en enkelt ven er klar til at tage til fest og få rystet kroppen, kan man med app'en www.chililay.dk socialisere med andre mennesker. Chililay er en applikation, der giver brugerne adgang til andre brugeres fester, da man simpelthen opretter en fest, hvor alle Chililay-brugere er inviterede. På denne måde kan man altid fange den seneste fest og få en festlig og social fredag aften i festklart selskab.

Mal byen rød og få nettet til at gøre dig en tjeneste

Når huset skal males eller væggene friskes op, er en maler ofte både hurtigere og mere præcis end én selv. Skal man have fat på en maler i nærheden, kan det være svært at få fat på den billigste maler, som samtidig ikke går på kompromis med billig maling eller pensler, der efterlader striber. Gør hele forarbejdet nemmere og tjek www.maler-oversigt.dk, som er en hjemmeside, der gør det muligt at komme i direkte kontakt med flere malere ad gangen. Her udfylder man en blanket, og herefter er det malernes job at kontakte dig med et tilbud.

På denne måde kan man neutralt og roligt sammenligne tilbud fra malerne, uden at malerne ved, hvilken pris andre har tilbudt. Denne applikation er et bud på en praktisk foranstaltning, som, sammenlignet med tidligere, er blevet forkortet tidsmæssigt og effektiviseret for kunden.

Gør e-færden i e-trafikken mere sikker

Der findes mange firmaer og virksomheder, som profiterer på at tilbyde et online stempel, der skal vise, at en given hjemmeside er sikker og troværdig. I dag er det desværre nemmere og nemmere at forfalske disse online stempler, og derfor kræver det en god og solid indsats, når man skal kvalitetssikre sin hjemmeside. www.biggrey.com er et firma, som tilbyder muligheden for at kombinere verificering og kvalitetssikring. Det kan være en god idé aktivt at holde øje med Biggreys grå elefant, når man begiver sig rundt på nettet.

Den grå elefant svarer til det, mange kender som "e-mærket" eller - i den fysiske verden - smiley-ordningen tilbudt af Fødevarestyrelsen. Man kan som kunde altid holde øje med de verificerede instanser, og som webshopejer - eller som ejer af en hjemmeside, vil Biggrey gøre det nemmere at udstråle kvalitet og troværdighed. Biggrey er blot endnu et eksempel på, hvor stor en del det er blevet at begive sig rundt på nettet. Hold derfor øje med den grå elefant fremover.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Når en artikel er markeret med 'annonce' eller 'annoncørbetalt indhold', betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel. Indholdet skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med 'Annoncørbetalt indhold' og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Brug internettet praktisk og smart med fire forskellige apps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce