VIDEO: Oliver Drost sikrede AC Horsens sent point i Hobro


VIDEO: Oliver Drost sikrede AC Horsens sent point i Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens sad tungt på første halvleg, hvor gæsterne tilspillede sig flere gode muligheder. I anden halvleg overtog Hobro initiativet. Rasmus Minor bragte Hobro foran med fem minutter tilbage, mens Oliver Drost udlignede i sidste sekund.

HOBRO: AC Horsens måtte i dag stille op til kampen uden cheftræner, Bo Henriksen, som var fraværende grundet familiære omstændigheder. Det lod dog ikke til at ryste Horsens-spillerne, som hurtigt satte sig på kampen.

Allerede efter en håndfuld minutter fik Kjartan Finnbogason en stor mulighed. Thomas Kortegaard leverede et fint frisparks-indlæg, som islændingen fik sat panden på, men bolden strøg over mål.

Ikke længe efter var Horsens igen på spil. Denne gang med et af holdets varemærker, de lange indkast. Mikkel Qvist eksekverede som sædvanligt, og inde foran mål fik Simon Okosun sat hovedet på. Jesper Rask fik med sine 196 centimeter verfet bolden ud til hjørnespark.

AC Horsens var i det hele taget klart farligst i første halvleg, hvor Hobro ikke havde meget at byde på. Særligt på dødbold formåede Horsens at lægge et tungt pres på værterne med stor fysik. Gæsterne formåede dog ikke at omsætte overtaget til mål.

Et ændret kampbillede

Som en diamentral modsætning til første halvleg, kom Hobro klart bedst ud til anden ditto. Med god aggressivitet og mere vilje end det var tilfældet i første halvdel af kampen, fik de sig spillet frem til flere gode muligheder.

Første chance tilfaldt Pål Kirkevold, som tornede et indlæg fra venstre side på overliggeren, og blot få minutter senere vred Martin Mikkelsen sig fri i feltet, men afslutningen sad lige på Jesse Joronen i Horsens-målet.

Edgan Babayan forsøgte sig ind i mellem de to førnævnte chancer med et hovedstød, som strøg snært forbi.

AC Horsens stod i det hele taget noget længere tilbage på banen i anden halvleg, hvor gæsterne levede på omstillinger. En sådan af slagsen var tæt på at blive farlig, da Finnbogason trykkede af fra kanten af feltet, men Jesper Rask havde styr på afslutningen.

Hobro fik i sidste ende udbytte af deres overtag i anden halvleg. Et indlæg fra Björn Kopplin fandt Rasmus Minor på midten, som med et kraftfuldt hovedstød dirrigerede bolden over i det lange målhjørne. Via stolpen kunne midtstopperen bringe Hobro foran.

Et indædt Horsens-pres i de sidste minutter skulle dog vise sig at give pote. I kampens allersidste sekund dukkede Oliver Drost op og sikrede Horsens ét point.

 

VIDEO: Oliver Drost sikrede AC Horsens sent point i Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce