Sejr til AC Horsens: Tilbage i top 6

Mads Juel Andersen sendte AC Horsens på sejrskurs med sin scoring til 1-0. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2019)

Sejr til AC Horsens: Tilbage i top 6

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens: AC Horsens leverede varen og besejrede bundholdet Vendsyssel med 3-0 på Casa Arena. AC Horsens udnyttede iskoldt, at gæsterne allerede i første halvleg blev reduceret til 10 mand.

Og da Mads Juel Andersen først fik scoret til 1-0 i begyndelsen af anden halvleg, var kampen reelt afgjort. Han scorede selv yderligere en gang, ligesom Oliver Drost kom på måltavlen, så sejren kom til at lyde på 3-0.

Sejren sender AC Horsens tilbage i top seks, og dermed er alt åbent i forhold til at komme med i mesterskabsspillet inde de fire sidste runder af grundspillet.

Første halvleg blev en lang omgang forsigtigper. Ingen af de to hold ville risikere det store, så tålmodigheden var i højsædet. AC Horsens ville gerne spille bolden op, men det gik for langsomt, når hullerne var til at gøre ondt på Vendsyssels defensiv.

AC Horsens første afslutning stod Sivert Heltne Nilsen for, da han fik headet på mål efter et indlæg fra Mathias Nielsen. Forsøget blev reddet og i stedet fik nordmanden en blodtud.

Efter 34 minutter fik Vendsyssels Jon Thorsteinsson sin anden advarsel. Han forsøgte at hive trøjen af Mathias Nielsen i forbindelse med et frispark, og det blev helt korrekt takseret til en advarsel af dommer Mads Kristoffer-Kristoffersen, og da han havde en i forvejen, måtte han forlade banen med et rødt kort.

Kort før pausen var AC Horsens tæt på et føringsmål, men afslutningen efter et hjørnespark fra Michael Lumb blev headet væk tæt på målstregen.

Mathias Nielsen åbnede anden halvleg med at banke bolden på overliggeren efter et hjørnespark. Michael Lumb fulgte op med at teste træværket i det 52. minut. Hans forsøg fra distancen blev rettet af og tog stolpen.

I det 55. minut slap Vendsyssels held op. Et hjørnespark blev forlænget af Kasper Junker og tæt inde under mål kunne Mads Juel Andersen heade bolden det sidste stykke over målstregen til 1-0

Og så gik det stærkt. To minutter efter øgede Oliver Drost til 2-0. Kasper Junker afsluttede på et indlæg og Michael Tørnes i Vendsyssel-målet måtte give en returbold, og den headede Oliver Drost iskoldt i mål til 2-0.

Kasper Junker, der stod for oplægget til de to første mål, kunne selv have øget til 3-0 i det 66. minut, men hans forsøg blev halvklaret og Jonas Borring måtte også se sit forsøg på returbolden blive blokeret.

Mads Juel Andersen var anderledes skarp. Efter et frispark, som Kasper Junker i øvrigt tilkæmpede sig, endte hos stopperen, der headede bolden i mål til 3-0.

Bo Henriksen måtte se bort fra en syg Sammy Skytte og en skadet Nicolai Brock-Madsen. Sammy Skytte blev afløst af Oliver Drost i startopstillingen. Rune Frantsen var også ny i startformationen i stedet for Thomas Kortegaard, der tog plads på bænken.

De to hold:

AC Horsens: Matej Delac, Rune Frantsen, Mathias Nielsen, Mads Juel Andersen, Michael Lumb, Peter Nymann, Sivert Heltne Nilsen, Hallur Hansson, Jonas Borring, Kasper Junker, Oliver Drost.

Vendsyssel: Michael Tørnes, Søren Henriksen, Andreas Kaltoft, Sander Fischer, Alexander Juel Andersen, Francisco Junior, Mikkel Wohlgemuth, Moses Opondo, Jon Thorsteinsson, Emmanuel Ogude, Tiemoko Konate.

AC Horsens spiller igen på søndag hjemme mod OB kl. 14.

Sejr til AC Horsens: Tilbage i top 6

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce