Ny kontrakt til AC-profil: Derfor er det en god ide for AC Horsens

Alka Superliga AC Horsens - FC København Casa Arena 29. oktober 2017 Simon Okusun (4) har netop bragt Horsens foran og tiljubles af de øvrige Horsens spillere. (Foto: Frank Cilius/Scanpix 2017)

Ny kontrakt til AC-profil: Derfor er det en god ide for AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi vil undgå, at kontraktudløb bestemmer prisen og tidspunkt for et eventuelt salg, siger AC-manager Bo Henriksen.

Horsens: For knap et halvt år siden købte AC Horsens Ayo Simon Okosun fri af kontrakten med Vendsyssel FF og udstyrede ham med en kontrakt frem til sommeren 2020, og nu er der blevet lagt yderligere et år på kontrakten, så den er gældende frem til sommeren 2021.

- Der er ikke mange spillere, der tager skridtet fra 1. division til Superligaen så overbevisende, som Ayo har gjort, og det viser noget om den ærgerrighed, ydmyghed og modenhed, han besidder. Han er et godt menneske, en fremragende spiller og meget vigtig for vores spil, og hvis han fortsætter sin udvikling, så vil han uden tvivl blive interessant for andre klubber. Det håber vi på, for vi vil altid være en sælgende klub, siger manager Bo Henriksen.

Netop et potentielt salg er hovedårsagen til den hurtige kontraktforlængelse.

- Vi vil undgå at stå i samme situation som med Bubacarr Sanneh, hvor det ikke var os men hans kontraktudløb, der bestemte tidspunkt og prisen ved salget. Med Ayo Okosuns kontraktforlængelse har vi sikret vores investering, og vi har samtidig sikret os en spiller, som vi kan bygge holdet op omkring i de kommende sæsoner, og det er lige så vigtigt, siger Bo Henriksen.

Ayo Okosun vil til sommer stadig have tre år tilbage af sin kontrakt, og med den hurtige kontraktforlængelse har han ganske givet sikret sig selv en lønforhøjelse.

- Jeg vil ikke kommentere på, hvad der står i vores kontrakter, men Ayo Okosun er en vigtig spiller, og han fortjener selvfølgelig at få en kontrakt, der svarer til det, siger Bo Henriksen.

Ayo Simon Okosun trives godt på og uden for banen i Horsens, og han var ikke i tvivl om, at han ville forlænge kontrakten.

- Først og fremmest har jeg forlænget kontrakten, fordi jeg er glad for at være i AC Horsens, og det er gået godt i det første halve år. Da Bo Henriksen og Kristian Nielsen gerne ville forlænge kontrakten, synes jeg, det gav god mening. Det er fantastisk at være en del af AC Horsens, hvor jeg allerede har spillet en masse superligakampe, og jeg er en del af et rigtig godt hold med en god gruppe mennesker, siger Ayo Okosun.

 

Ny kontrakt til AC-profil: Derfor er det en god ide for AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce