Nattestad: Jeg passer perfekt til AC Horsens

Sonni Nattestad viste første gang, han var i AC Horsens, at han er stærk i hovedspillet. Det vil han gerne vise igen. Arkivfoto: Morten Pape

Nattestad: Jeg passer perfekt til AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens: Sonni Nattestad blev på transfervinduets sidste dag lejet i Molde, og det næste halve år skal han repræsentere AC Horsens.

Det glæder den 24-årige forsvarsspiller sig til, og efter at have været afsted med færøske landshold til kampe mod Malta og Kosovo er han nu omsider klar til at træne på Langmarksvej. Han havde også et halvt år i klubben som lejesvend tilbage i 2014, og nu er han tilbage efter en længere tur rundt i Norden.

- Det gik godt sidst, jeg spillede i AC Horsens, og jeg passer perfekt til den måde, som holdet spiller på, siger Sonni Nattestad, der med sine 197 cm kommer til at styrke AC Horsens i luftrummet både foran eget mål og foran modstandernes. Tilbage i 2014 blev han noteret for to mål i 13 kampe.

Han er stadig på kontrakt i Molde, men AC Horsens har sikret sig en købsoption på forsvarsspilleren, og står det til Sonni Nattestad må det gerne blive til et længere ophold i Horsens denne gang.

- Jeg har brug for at spille, og jeg er sikker på, at jeg kan gøre det godt for AC Horsens. Jeg skal arbejde hårdt for at få en plads i startopstillingen, men spilletid er ikke langt væk, siger forsvarsspilleren.

Han sammenligner med sin situation i Molde, hvor det bl.a. på grund af skader har knebet med spilletid.

Han har siddet uden for i en længere periode på grund af en overrevet akillessene, og da han blev lejet ud til Ålesund sendte en muskelskade ham ud i halvanden måned.

- Nu er jeg klar til at spille igen, siger Sonni Nattestad, der bl.a. fik kamptræning på højest mulige niveau via landskampene mod Malta og Kosovo.

Sonni Nattestad
Født: 5. august 1994

Højde: 197 centimeter

Tidligere klubber: MB Midvagur, 07 Vestur, FC Midtjylland, AC Horsens, Vejle Boldklub, Hafnarfjördur, Fylkir, Molde FK, Aalesund.

Kun to er tilbage

Der er sket meget siden, han forlod AC Horsens. Dengang gik samarbejdet med Bo Henriksen i stykker på grund af et afbud til efterårets sidste kamp.

- Det nytter ikke noget at se tilbage. Tavlen er visket ren hos alle, så nu er mit fokus at komme til at spille i Superligaen, sige Sonni Nattestad.

Der er kun to spillere tilbage i truppen fra dengang, han første gang optrådte i gult.

Mathias Nielsen og Thomas Kortegaard var også en del af truppen dengang, mens alle andre er skiftet ud. Dengang spillede Sonni Nattestad sammen med Jacob Berthelsen i midterforsvaret.

- Jeg kender selvfølgelig også Hallur Hansson og Bo Henriksen, og Hallur Hansson har kun talt godt om tingene i AC Horsens, siger Sonni Nattestad.

Alle i AC Horsens' førsteholdstrup taler dansk pånær Matej Delac, men de to færinger kommunikerer indbyrdes på deres modersmål, når de er sammen.

Nattestad: Jeg passer perfekt til AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce