Bo Henriksen jubler: Dansk mester i overlevelse

Bo Henriksen var oven ud lykkelig, da det stod klart, at AC Horsens bliver oppe i Superligaen. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen jubler: Dansk mester i overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens' manager var ikke bleg for at kalde foråret en katastrofe, men den samlede sejr over Vendsyssel reddede sæsonen.

Horsens: AC Horsens' manager har gennem hele sæsonen talt om overlevelse i Superligaen som det store mål. Det blev indfriet med en samlet sejr over Vendsyssel, og det fik Bo Henriksen til at ligne en dansk mester i overlevelse.

Han har skruet på et utal af knapper i løbet af foråret for at finde den frekvens, hvor han kunne få alle i gult til at trække den samme vej.

- Det har været et vanvittigt forår og på mange måder en katastrofe, men jeg er stolt over, at det lykkedes for os at vende noget, der gik forfærdeligt til en succes, sagde Bo Henriksen oven på 1-1 kampen i Horsens.

AC Horsens har haft voldsomme problemer med at lave mål i foråret, og det har været hovedårsagen til nedturen.

- Det har betydet, at der bare skulle en enkelt fejl til som modstanderne scorede på, før vi havde tabt. Den slags sætter sig. Derfor har det været en vild rutsjetur, vi har været igennem, og jeg har lært meget af det, sagde Bo Henriksen.

Han har især arbejdet med det mentale hos spillerne.

- Det har været små ting. Det nemmeste havde været at læse alle aviserne og konstatere, at vi var ringe. Vi spillede for eksempel en træningskamp mod Hatting/Torsteds jyllandsseriehold og vandt med 11-1. Det løste op for nogle ting op til AGF-kampen, og siden den kamp, har vi været på rette spor, sagde Bo Henriksen.

Ingen revolution på vej

Han lignede en mand, der ville bruge de kommende dage på at fejre, at AC Horsens også spiller i Superligaen i næste sæson, men derefter skal han på arbejde som manager for at skabe et hold til den kommende sæson.

- Vi har en fin trup, men vi har også kun det budget, som vi nu engang har. Der kommer ingen revolution og en udmelding om, at nu skal vi spille med om en plads i top seks til næste sæson, sagde Bo Henriksen.

- Vi skal have skabt et hold, der igen bliver vant til at vinde. Vi må jo nærmest håbe, at Vendsyssel bliver oppe, for lige nu er det jo det eneste hold, vi kan slå, sagde Bo Henriksen med henvisning til, at AC Horsens' eneste to sejre i foråret er faldet mod netop Vendsyssel.

Bo Henriksen jubler: Dansk mester i overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce