Bo Henriksen før Vendsyssel-kamp: Den er én af fem pokalfinaler

Bo Henriksen mener, det vil være en stor præstation, hvis AC Horsens lykkes med at spille sig i top seks - og ind i mesterskabsspillet - for andet år i træk. Vejen dertil starter med hjemmekampen søndag mod Vendsyssel FF. Arkivfoto:: Martin Ravn

Bo Henriksen før Vendsyssel-kamp: Den er én af fem pokalfinaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens-træneren vil se fightervilje, hvis ikke poleret pasningsspil, i den første af fem afgørende kampe søndag. Han kalder de resterende Superliga-opgør for fifty-fifty-kampe.

Horsens: Sidste weekends nullert i Hobro er af flere iagttagere blevet kaldt en uskøn affære, hvor AC Horsens mest udmærkede sig ved at vise fightervilje og lovende tendenser.

Samme energi og spillelyst var da også at spore ved træningen - om det så var en et fornuftigt græstæppe under støvlerne eller de kolde vinde over træningsanlægget, der holdt spillerne til ilden.

- Jeg håber da, det bliver en fight igen søndag. Men i Hobro-kampen skyldtes det også, at banen var så ringe, at det var svært at sætte afleveringer sammen, siger manager Bo Henriksen.

Han sætter sin lid til, at græstæppet på CASA Arena tillader mere pasningsspil i søndagens Superligakamp mod Vendsyssel FF.

- Vi vil rigtig gerne spille god fodbold og vinde. Det er Plan A. Plan B er at spille knapt så køn fodbold og så vinde alligevel, siger AC Horens-manageren.

Vi vil rigtig gerne spille god fodbold og vinde. Det er Plan A. Plan B er at spille knapt så køn fodbold og så vinde alligevel.
- Bo Henriksen, cheftræner i AC Horsens

Fem finaler venter

Torsdag formiddag var der på træningsanlægget ved CASA Arena blandt andet fokus på opspilssituationer. For det blotte øje et modtræk overfor Vendsyssels angribere, der ofte er aggressive i presspillet.

Bo Henriksen gør dog klart, at sessionerne ikke er særligt møntet på søndagens kamp, men generelt skal gøre de gulblusede dygtigere i det opbyggende spil.

- Vendsyssel er et power-hold, som kommer med fysik og fart. Så vi skal være på mærkerne defensivt. Når det er sagt, mener jeg også, vi har midlerne til at gøre ondt på dem, siger han.

Bo Henriksen kalder i samme åndedrag de fem tilbageværende opgør, inden Superligaens slutspil begynder, for fifty-fifty-kampe - måske med undtagelse af Brøndby-kampen.

Han kalder første del af opgaven forude for fem pokalfinaler.

- Vi skal ud at skrive noget mere historie. For det vil det være, hvis vi to år i træk kommer i top seks med vores forudsætninger. Vi bestemmer selv - det handler bare om at vinde, siger Bo Henriksen.

Bo Henriksen før Vendsyssel-kamp: Den er én af fem pokalfinaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce