AC-anfører klar til at smide anførerbindet

Mathias Nielsen gav den gas sammen med de øvrige AC Horsens-spillere på første træningsdag på Langmarksvej, men senest til sommer skifter han til Randers FC. Foto: Søren E. Alwan

AC-anfører klar til at smide anførerbindet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Skiftet til Randers FC er måske ikke et skridt op, men det er skridt videre i min karriere, siger Mathias Nielsen.

Horsens: AC Horsens gik onsdag i gang med forberedelserne til forårssæsonen i Superligaen, og det var med Mathias Nielsen på træningsbanen på Langmarksvej. Anføreren lavede tidligere på ugen en tre-årig kontrakt med Randers FC, men den gælder som udgangspunkt først fra sommerferien.

- Det er ikke op til mig, hvis jeg skal skifte nu. Mit udgangspunkt er, at jeg gerne vil blive og gøre mit arbejde færdigt i AC Horsens. Jeg vil have det godt med at blive i AC Horsens til kontrakten udløber, så jeg får sluttet ordenligt af. Du skal huske på, at jeg ikke har lavet aftalen med Randers, fordi jeg prøver at slippe væk fra AC Horsens, siger Mathias Nielsen.

- Jeg har været på en fantastisk rejse med AC Horsens i de seneste fire et halvt år, og tiden var kommet til at prøve noget nyt. Det så på mange måder sort ud, da jeg kom til klubben, og det er en helt andet klub, jeg forlader til sommer. På den måde er det også et godt tidspunkt at komme videre på, siger Mathias Nielsen.

- Skiftet til Randers FC er måske ikke et skridt op, men det er et skridt videre i min karriere, siger AC-spilleren.

Mathias Nielsen
Født: 2. marts 1991 (27 år)Fødeby: HerfølgeHøjde: 187 centimeterPosition: Central forsvar og midtbaneTidligere klubber: Herfølge BK, HB Køge, FC Nordsjælland, Viborg FF, Næstved BK og AC Horsens.U20-landskampe for Danmark: 1 (1 mål)AC Horsens: Blev hentet til AC Horsens fra Næstved i 2. division sommeren 2014, og står foreløbig noteret for 116 kampe og fem mål for AC.

Skal møde Randers

Hvis han bliver i AC Horsens kontraktperioden ud, skal han i anden sidste spillerunde af grundspillet en tur til Randers for at møde sin kommende klub. Han kan risikere, at det blive en afgørende kamp for at komme med i top seks.

- Det har jeg ikke tænkt over eller bekymret mig om. Jeg kan godt se, at nogle måske vil spekulere i, hvordan jeg i givet fald spiller, men det må vi tage til den tid, siger Mathias Nielsen.

Han har de seneste sæsoner været anfører og Bo Henriksens forlængede arm inde på banen, men spørgsmålet er, om det fortsætter i foråret, når Mathias Nielsen er på vej væk.

- Jeg forventer ikke noget i den forbindelse, og jeg har ikke tænkt mig at kræve, at jeg skal fortsætte som anfører. Hvis Bo Henriksen vælger en anden, er det fair nok, og det skal jeg have en snak om med ham på et tidspunkt, siger Mathias Nielsen.

I sin tid i AC Horsens har han været brugt enten på den defensive midtbane eller i midterforsvaret. Siden han var ude i et års tid med en knæskade, har han primært spillet i midterforsvaret.

Hvis et skifte til Randers skal komme på tale allerede i dette transfervindue, kræver det, at Bo Henriksen finder et egnet afløser, og samtidig har Randers FC slået fast, at Kasper Enghardt, som Mathias Nielsen er udset til at skulle afløse, skal sælges. Oven i skal de to klubber så blive enige om en transfersum.

AC-anfører klar til at smide anførerbindet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce