AC-anfører: Sådan vinder vi returkampen

Mathias Nielsen og Hallur Hansson var indblandet i et hav af hårde fysiske dueller i Hjørring. De peger begge på, at det er vejen til succes i returkampen på søndag i Horsens. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

AC-anfører: Sådan vinder vi returkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathias Nielsen kan spille afskedskamp på søndag, hvis AC Horsens ender som samlet vinder over Vendsyssel.

Horsens: AC Horsens havde Mathias Nielsen tilbage i anførerrollen mod Vendsyssel, og han kunne derfor synge for i sejrssangen, da 1-0 sejren søndag eftermiddag var i hus. Den første sejr til AC Horsens i 11. kampe og første sejr siden, AC besejrede netop Vendsyssel med 3-0 på Casa Arena tilbage i februar.

- Det var meget rart at få lov til at synge igen, men vi har kun overstået første halvdel. Det var dejligt at juble, og det giver selvtillid og ro før returkampen. Nu skal vi i gang med forberedelserne til den kamp, og sejren i den første kamp gør det lettere at fokusere på at løse opgaven, siger Mathias Nielsen.

Kampen på søndag kan blive hans sidste som AC-spiller. Han skifter til Randers FC efter sommerferien, og hvis AC Horsens står som samlet vinder over Vendsyssel på søndag, går klubben på tidlig sommerferie. Alternativet er yderligere to kampe mod nummer tre fra 1. division.

Mathias Nielsen er ikke i tvivl om hovedårsagen til sejren i den første playoff-kamp.

- Vores presspil fungerede godt. Vi turde gå frem og presse Vendsyssel. Vi har længtes efter, at det er gået op i en højere enhed. Vi tvang dem til at lave fejl, og det skal vi gentage på søndag. Vi har selv været gennem kampe, hvor modstanderne har straffet os, og det er ikke sjovt at lave fejl, siger Mathias Nielsen.

Vores presspil fungerede godt. Vi turde gå frem og presse Vendsyssel. Vi har længtes efter, at det er gået op i en højere enhed. Vi tvang dem til at lave fejl, og det skal vi gentage på søndag.
Mathias Nielsen

Ingen nerver

Det er lang tid siden, at AC Horsens, som det var tilfældet i Hjørring, fik modstanderne til at sparke bolden ud over sidelinjen eller direkte til en modstander, fordi AC-spillerne formåede at få presspillet til at fungere med mange spillere involveret. Hallur Hansson var en af krigerne på midtbanen, som tog en stor del af det slæb.

- Vi var ikke nervøse, og det handler meget om at lade være med at tænke for meget over tingene. Det skal vi huske i returkampen. Vi havde masser af energi i den første kamp, og vi kunne mærke, at alle 11 spillere arbejdede sammen. Det var også årsagen til, at vi vandt mange andenbolde. Det skal vi gentage på søndag, siger Hallur Hansson.

AC-anfører: Sådan vinder vi returkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce