AC Horsens venter på dom for Brøndby-uro

Brøndby-tilhængerne plejer som her at skabe god stemning i Horsens, men den 18. maj endte det i et internt slagsmål blandt Brøndby-tilhængerne, og nu falder dommern fra disciplinærudvalget snart. Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix

AC Horsens venter på dom for Brøndby-uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disciplinærudvalget er tæt på dom, efter Brøndbyfans løb på banen og kom op at slås den 18. maj på Casa Arena.

Horsens: AC Horsens møde med Brøndby den 18. maj står stadig frisk i erindringen hos mange. Brøndby var på vej mod et dansk mesterskab, da indskiftede Kjartan Finnbogason dukkede op i slutminutterne og ændrede en sikker føring på 2-0 til 2-2. Brøndby-tilhængerne på et udsolgt Casa Arena var klar til mesterskabsfest, men det endte i stedet i uroligheder.

Dem har disciplinærudvalget siden brugt lang tid på at kigge på, men nu nærmer dommen sig. Ud over en masse romerlys undervejs i kampen endte kampen med, at en lille flok skuffede og utilfredse Brøndby-tilhængere løb ind på banen og kom op at slås indbyrdes. Det skete først et godt stykke tid efter slutfløjtet. En kvinde kom til skade og måtte hentes i en ambulance inde på stadion. De to begivenhederne havde dog ikke noget med hinanden at gøre.

Der vil altid være ting, der kan gøres bedre, men i bund og grund er vi tilfredse med forløbet ud fra de omstændigheder, der var omkring kampen og dens afslutning.
Kristian Nielsen, direktør i AC Horsens

Skal AC Horsens betale?

Hos AC Horsens venter direktør Kristian Nielsen helt naturligt på disciplinærudvalgets afgørelse. Det store spørgsmål er, om AC Horsens kommer til at bøde for Brøndby-tilhængernes slagsmål og deres indløb på banen.

- Det kan jeg af gode grunde ikke svare på. Det har trukket ud med en afgørelse, og nu må vi se, om vi ifølge Disciplinærudvalget har gjort noget forkert. Vi har naturligvis afleveret vores syn på sagen, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens har efterfølgende kigget på kampen og dens forløb. Opgøret var specielt, fordi ca. halvdelen af stadion var fyldt med Brøndby-tilhængere.

- Der vil altid være ting, der kan gøres bedre, men i bund og grund er vi tilfredse med forløbet ud fra de omstændigheder, der var omkring kampen og dens afslutning. Det er klart, at der var store frustrationer hos Brøndby-tilhængerne over vores sene udligning, når man tænker på kampens betydning, siger Kristian Nielsen.

Han hæfter sig ved, at det var internt blandt Brøndby-tilhængerne, at der opstod slagsmål.

- Vores tilhængere havde forladt stadion, da tingene udviklede sig hos Brøndbys egne supportere. Det var trist, at en kvinde kom til skade ved et fald, men det er svært at gardere sig mod den slags, og de to ting havde ikke noget med hinanden at gøre. Det kom til at se voldsomt ud, fordi vi havde en ambulance på banen, men det er normal procedure, fordi det er den letteste vej at få folk ned fra tribunen, hvis de har været ude for et uheld, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens venter på dom for Brøndby-uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce