AC Horsens og venstre back går hver til sit

Daisuke Sato nåede kun at være i AC Horsens i et halvt år. Venstrebacken har fået ophævet sin kontrakt. Foto: Claus Fisker, Scanpix

AC Horsens og venstre back går hver til sit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daisuke Sato har fået ophævet sin kontrakt og har haft sin sidste arbejdsdag på Langmarksvej. Forsvarsspilleren fik aldrig tilkæmpet sig en plads i startopstillingen.

Horsens: AC Horsens skal på udkig efter en ny venstre back eller rettere en ekstra af slagsen. Thomas Kortegaard har mere eller mindre spillet pladsen fast hele efterårssæsonen med Daisuke Sato som gardering, men den filippinske forsvarsspiller har fået ophævet sin kontrakt.

Han var med på træningsbanen i går på Langmarksvej, men det var også hans sidste arbejdsdag i gult. Han nåede aldrig for alvor at slå til, og det har han nu taget konsekvensen af. 

- Jeg har haft en god tid i AC Horsens, hvor det har været lidt som en familie, men jeg forlader klubben, fordi min situation ikke er blevet, som jeg havde håbet. Jeg har forsøgt at vænne mig til AC Horsens' spillestil, men det har været svært for mig, og det her er den bedste løsning. Næste år skal jeg spille Asian Cup for Filippinerne, og jeg er nødt til at spille fast for at komme i betragtning til landsholdet. Derfor har jeg haft et ønske om at ophæve kontrakten, og jeg er glad for, at vi er blevet enige om det, siger Daisuke Sato.

Manager Bo Henriksen var ellers fuld af lovord, da han tilbage i juni hentede Daisuke Sato til AC Horsens fra rumænsk fodbold. Forventningerne var store, men det blev kun til fire kampe for AC Horsens.

Den teknisk stærke back havde svært ved at finde sig til rette i Bo Henriksens defensive koncept, hvor det er altafgørende, at alle passer deres opgaver. I de kampe, som det blev til for Daisuke Sato, satsede han for meget, og det sendte flere gange resten af defensiven på overarbejde. 

Bo Henriksen ærgrer sig over, at succesen udeblev.

- Vi havde en forventning om og en tro på, at Daisuke Sato kunne blive en profil i AC Horsens, men det skete desværre ikke, og vi vil ikke stå i vejen for, at han får gang i karrieren et andet sted. Han er en fantastisk fodboldspiller, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke, siger Bo Henriksen.

Rutinerede Thomas Kortegaard har spillet solidt på venstre back bortset fra en kort skadespause, så AC Horsens står ikke og mangler en mand til startopstillingen, men Bo Henriksen skal på jagt efter en ekstra back. Jonas Thorsen har haft tjansen som vikar, men han skal primært bruges på midtbanen.

AC Horsens og venstre back går hver til sit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce