AC Horsens med hovedet under armen


AC Horsens med hovedet under armen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens er i krise. Længere er den ikke oven på et nyt 3-0 nederlag til VB fredag aften. Holdet har indledt 2019 i strid modvind, og især en ting vækker grund til bekymring. De mange nederlag ser ud til at have sat sig i holdet, så en enkelt scoring af modstanderne kan få hele læsset til at vælte.

Den base, som er tvingende nødvendig at have på ethvert fodboldhold, går tilsyneladende i glemmebogen, så snart måltavlen viser en scoring til modstanderne. Sådan så det ud i Vejle i fredags. AC Horsens spillede på ingen måde en prangende første halvleg, men holdet havde trods alt en plan, og fik leveret en markant anderledes præstation end i de første 45 minutter mod AGF for to uger siden.

Men målet til 1-0 fik AC Horsens' 11 spillere inde på banen til at ligne en flok spillere, der løb rundt med hovedet under armen. Viljen så ikke ud til at mangle, men AC-spillerne løb i hver deres retning og uden plan og strategi.

Holdet vil komme ud for masser af modgang i resten af sæsonen, så den del skal manager Bo Henriksen først og fremmest have rettet til returopgøret mod Vejle Boldklub på torsdag.

AC Horsens har i Bo Henriksens regeringstid på Langmarksvej især været kendetegnet ved et meget tydelig spilkoncept. I anden halvleg mod VB var det svært at få øje på.

AC Horsens er blevet et bundhold, og så bliver alting svært. Marginalerne tipper til modstandernes fordel, og alting gør ekstra ondt, men Bo Henriksen har også gang på gang slået fast, at der ikke er noget, der heder synd i fodboldens verden, og det skal alle i og omkring klubben huske på.

Klubben har slået sig op på de tre slagord: Sammehold, ydmyghed og hårdt arbejde. Det er nu, de værdier for alvor skal bringes i spil for en klub, som de seneste sæsoner har præsteret over evne i Superligaen målt i forhold til de økonomiske muskler.

AC Horsens får en ny chance mod VB på torsdag til at vise, at der er en vej ud af nedturen. Det kræver først og fremmest spillesmæssig fremgang og en bedre holdpræstation i modvinden.

Viljen så ikke ud til at mangle, men AC-spillerne løb i hver deres retning og uden plan og strategi.

AC Horsens med hovedet under armen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce