- Lad være med at sammenligne os med sidste sæson

Lasse Kryger har overvundet sin fiberskade, og er nu klar til at kæmpe for en plads i startopstillingen. Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix

- Lad være med at sammenligne os med sidste sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens' Lasse Kryger advarer mod at fokusere på dommerkendelser og på at kigge på fortiden.

Horsens: AC Horsens' rutinerede Lasse Kryger er efter et langt tilløb ved at være klar til et comeback i Superligaen.

- Det nærmer sig. Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men nu er der gode udsigter, og jeg håber at være med omkring holdet til kampen mod AaB på mandag, siger Lasse Kryger.

Det er en fibersprængning, som det har taget ekstra lang tid at få bugt med, og det har været hårdt at sidde uden for i de første fem runder.

- Det er frygteligt ikke at have indflydelse på resultaterne, specielt når vi ikke helt har fået de resultater, som vi havde drømt om, siger AC-spilleren.

Han er godt klar over, at forventningerne har været høje efter sidste sæsons 6. plads.

- Men folk skal lade være med at sammenligne med sidste sæson. Der er syv spillere væk fra startopstillingen, så det giver ingen mening. Vores hold er ikke blevet dårligere, men det er nogle andre spillere, der er kommet til, og vi mangler lidt i at finde fodfæste både i forhold til formation og spillestil, siger Lasse Kryger.

- Der er ingen grund til panik eller optræk til det. Vi står bare foran en udfordring, som tager lidt tid. Vi har haft et svært program med udekampe mod FCK og FC Midtjylland i de første runder. Vi åbnede godt mod FCK, men så har vi præsteret lidt for dårligt i de efterfølgende kampe. Ud over udskiftningen i truppen har vi været ramt af småskader. Det er f.eks. ærgerligt, at vi ikke har fået Jonas Borring i gang, siger Lasse Kryger.

Vores hold er ikke blevet dårligere, men det er nogle andre spillere, der er kommet til, og vi mangler lidt i at finde fodfæste både i forhold til formation og spillestil.
Lasse Kryger

Glem dommerne

Han har også noteret sig, at AC Horsens ikke just har haft dommertække i de seneste runder. I sin lange karriere har han før oplevet den slags modgang fra manden med fløjten.

- Vi skal lade være med at fokusere på det. Vi kan ikke gardere os mod den slags fejl, og det skal nok komme os til gode på et tidspunkt. Vi er nødt til at have fokus på os selv, for det er det eneste, vi kan påvirke, siger Lasse Kryger.

- Vi har haft tre afgørende straffesparkssituationer, der er gået imod os, men det eneste vi kan gøre er at prøve at undgå at bringe os i de situationer, hvor der kan fløjtes, siger Lasse Kryger.

AC Horsens har fået en nogenlunde start på sæsonen med fem point for fem kampe.

- Tingene kan gå hurtigt. Et nederlag kan få det hele til at ramle og en sejr kan gøre en verden til forskel. Vi er som sagt ikke i panik, men det er i de perioder, hvor tingene ikke går vores vej, at vi skal vise, hvad holdet indeholder. Vi skal hanke op i hinanden. Se bare på OB, hvordan tingene kan udvikle sig i den forkerte retning, siger Lasse Kryger.

- Lad være med at sammenligne os med sidste sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce