Ny nedtur af AC Horsens

AC Horsens leverede en skuffende indsats mod Viborg og tabte med 2-1. Foto: Søren E. Alwan

Ny nedtur af AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD - Pendulet svinger voldsomt i AC Horsens i øjeblikket. Holdet spillede skidt mod FC Midtjylland, glimrende mod Lyngby, forfærdeligt mod AGF, fint mod FC Nordsjælland og elendigt mod Viborg. Det sidste resulterede i et nederlag på 2-1 til Viborg, der ellers ikke havde vundet i 10 kampe i træk inden opgøret på Casa Arena Horsens.

AC Horsens ligner et hold, der oven på et hårdt efterår trænger til en tur i vinterhi. Det resterer endnu en kamp hjemme mod AaB på fredag, og hvis holdet fortsætter med de store udsving på præstationsskalaen, lover det selvfølgelig godt, men der skal også en toppræstation til, hvis Bo Henriksens mandskab skal have muligheden for at gå på ferie med en sejr.

AC Horsens lugtede chancen for et comeback, da Hallur Hansson reducerede med 20 minutter igen, men det var for sent. Ingen hold vinder i Superligaen på at spille godt i 20 minutter og slet ikke AC Horsens.

Første halvleg blev domineret af Viborg. Johnny Mølbys mandskab sad tungt på spillet, vandt duellerne og kampen om de vigtige andenbolde. Viborg fik afsluttet en række gange og efter 21 minutter gik det galt. Serge Deble stod helt fri inde i feltet og kunne sparke bolden i mål til 1-0. Et langt indkast blev forlænget og så stod Viborg-angriberen helt fri.

AC Horsens havde ikke mange bud på chancer i den anden ende af banen. André Bjerregaard fik sendt et skarpt indlæg ind foran mål, men modtageren manglede. Det samme gjaldt, da Lasse Kryger forlængede et frispark. Det er ellers en af AC Horsens' styrker at slå til på dødbolde, men som stort set alt andet fungerede det ikke i de første 45 minutter.

Hjemmeholdets bedste forsøg stod Kim Aabech for, da han ud af ingenting fik afsluttet fra kanten af feltet. Hans bold havde kurs mod hjørnet, men Peter Friis-Jensen fik fingerspidserne på og sendt bolden til hjørnespark.

Efter knap 10 minutters spil af anden halvleg kom Viborg i front med 2-0. Christian Sivebæk scorede direkte på frispark.

Bo Henriksen svarede igen med en dobbelt udskiftning af Jonas Gemmer og Delphin Tshiembe. De blev afløst af Mikkel Jespersen og Jeppe Mehl. Det udløste en større rokade for at få Mathias Nielsen og Hallur Hansson ind på den centrale midtbane, men slaget var tabt.

Med 20 minutter igen fik Hallur Hansson reducerer til 2-1. Efter et hjørnespark dumpede bolden ned for fødderne af ham på kanten af feltet, og med et tørt hug sendte han bolden i mål.

I slutfasen jagtede AC Horsens en udligning, men det blev ved forsøget.

Bo Henriksen havde ændret på tre pladser i startopstillingen i forhold til det hold, der tabte med 2-1 til FC Nordsjælland i onsdags. Delphin Tshiembe afløste en småskadet Conor O'Brien på den centrale midtbane. På kanten var Lasse Kryger tilbage i stedet for Jeppe Mehl, mens André Bjerregaard afløste Kjartan Finnbogason helt i front.

AC Horsens' startopstilling: Nicklas Dannevang, Peter Nymann, Mathias Nielsen, Bubacarr Sanneh, Frederik Møller, Lasse Kryger, Delphin Tshiembe, Jonas Gemmer, Hallur Hansson, André Bjerregaard, Kim Aabech.

Viborgs startopstilling: Peter Friis Jensen, Kristoffer Pallesen, Mikkel Rask, Søren Reese, Jonas Thorsen, Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Christian Keller, Søren Frederiksen, Aleksandar Stankov, Serge Deble.

AC Horsens spiller efterårets sidste kamp fredag den 9. december hjemme mod AaB.

Forårsturneringen genoptages i weekenden den 18.-19. februar med en hjemmekamp mod Silkeborg.

Ny nedtur af AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce