Chef fra Brædstrup jubilerer i byggefirma

Christian W. Egemose. Pressefoto

Chef fra Brædstrup jubilerer i byggefirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrup: Senior produktionschef Christian W. Egemose, Brædstrup, fejrer sit 25-års jubilæum hos NCC torsdag 14. juni.

Han begyndte sin karriere i Rasmussen & Schiøtz A/S i 1989, hvor han var i praktik i forbindelse med sin uddannelse til bygningskonstruktør. Efter endt uddannelse blev han ansat i Aarhus-afdelingen af Rasmussen & Schiøtz i 1993 og deltog i opførelsen af Scandinavian Center.

Igennem alle årene har Christian W. Egemose været beskæftiget i egenproduktionen, som omfatter jord-, kloak- og betonarbejder samt betonelementmontage og i perioder også murerarbejde.

Han har primært koncentreret sig om de indledende arbejder med styring af spuns, pæle, jord og kloak, herunder også forureningsoprensning.

Christian W. Egemose er autoriseret kloakmester og teknisk ansvarlig vest for Storebælt. Derudover har han et særligt fokus på arbejder med sikkerhed, og han har i den sammenhæng varetaget rollen som sikkerhedskoordinator på Aarhus Kommunes nye hovedbibliotek og borgerservice, Dokk1.

Han har været en del af mange både store og små projekter - primært i Aarhus-området.

Jubilaren brænder for arbejdet med lærlinge og unge mennesker, og han er kendt som en god, loyal og ansvarsbevidst kollega, der kæmper for et godt samarbejde, og i sin funktion som personaleleder for otte medarbejdere bliver han omtalt som vellidt og nærværende, oplyser firmaet.

Christian W. Egemose er gift med Lene, og de har tre døtre, der alle er i gang med uddannelser.

Chef fra Brædstrup jubilerer i byggefirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce