Sagens principper har interesse for alle


Sagens principper har interesse for alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Odder Kommune vil ikke lade borgerne se, hvad Johan Koed-Jørgensen, Åkær, beskylder kommunen for. Der kan være næsten 40 mio. kr. på spil, så meget mener godsejeren nemlig, at han kunne have tjent mere på en del af hans jord.

Læserbrev: Ærgerligt at kommunen forsøger at skjule detaljerne i godsejerens påstande. Taber kommunen, skal skatten måske hæves, og penge til borgervelfærd omdirigeres til Åkær Gods.

Men på den anden side kan det også være store erstatninger til andre landmænd end Koed-Jørgensen. Det kan dreje sig om milliardbeløb, som de måske også kunne have tjent mere. Sagens principper har med andre ord interesse for alle.

Retssagen kan også medvirke til at få afprøvet, om Odder Kommunes byråd har prioriteret sin bemanding og dermed indsats på hovedområderne forkert. Taber man til godsejeren, så kan en af årsagerne måske være, at natur- og miljøforvaltningen i

Odder Kommune er blevet underprioriteret i en længere årrække. At personalet ikke har haft den tid og opbakning, som korrekt miljøforvaltning kræver.

Beslutningen om at afvise Naturfredningsforeningens anmodning om aktindsigt i godsejerens sagsanlæg giver næring til en anden form for tvivl. Har kommunens selvforståelse udviklet sig så langt, at borgerne ikke skal vide, hvad der foregår på rådhuset?

Efter den seneste kommunalreform er der mange tegn på, at kommunerne mere ser sig som forretninger end som rammer for et fællesskab. For en lille kommune som Odder vil den kurs ende som en blindgyde.

Sagens principper har interesse for alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce