Det er et budget med visioner


Det er et budget med visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lone Riis, Karen Jeppesgade 13, Odder, gruppeformand for Venstre i Odder Byråd, og Jan Gade, Bjeragervej 59, Odder, formand for Venstre i Odder

Søren E. Alwan
Læserbrev. 

Læserbrev: Hvis man lytter til Konservative, får man det indtryk, at Venstre med budgetaftalen er godt i gang med at gældsætte Odder Kommune op over ørerne og styrer mod økonomisk afgrund.

Sandheden er, at vi i budget 2019-2022 afdrager netto 60 mio. kr. på kommunens gæld, og gældsprocenten pr. borger i 2022 forventeligt vil være under landsgennemsnittet.

Kassebeholdningen styrkes i perioden fra ca. 70 til 100 mio. kr.

Med andre ord et budget, hvor vi holder næsen i sporet, selvom vi siger ja til at optage lån, og vores økonomiske politik ikke når i mål helt så hurtigt, som vi kunne ønske.

Vi gør det for at skabe plads til udvikling, og fordi vi vil Odder Kommune i vækst.

Vi vil ikke sætte udviklingen på standby de kommende år, og det er et nødvendigt og ansvarligt valg, vi her har truffet.

Venstre har stor opmærksomhed på, at de økonomiske udfordringer kræver en stram styring med fortsat fokus på effektivisering.

Vi laver langsigtede investeringer, som skal styrke beskæftigelsesområdet og bringe flere tilbage på det ordinære arbejdsmarked.

Vi skal skabe arbejdsidentitet for de borgere, som står uden for arbejdsmarkedet.

Socialområdets øgede udgifter skal med aftalen bringes tilbage på sporet, og derudover sættes der blandt andet fokus på bæredygtighed, klimatilpasning, energirenoveringer, trafiksikkerhed, sundhed, omsorg og et aktivt og sundt liv.

Vi glæder os også over, at der er blevet mulighed for at prioritere gode anlægsprojekter til gavn for kommunens fremtidige udvikling.

Sidst, men ikke mindst, står et bredt flertal i byrådet bag budgettet. Det skaber politisk ro og sikkerhed for borgerne.

Det er et budget med visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce