Bedre forhold for rejsende på vej


Bedre forhold for rejsende på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: I et læserbrev i Horsens Folkeblad efterlyser Ivar Rønsholdt tidssvarende forhold for rejsende til og fra Odder Station/Odder Busterminal. Han fremhæver, at Norddjurs Kommune forbedrer faciliteterne på Grenaa Station med et nyt venterum m.m.

Tiltagene i Grenaa Kommune er rigtigt fine, og vi er også i gang i Odder Kommune med at forbedre forholdene for rejsende. I øjeblikket er vi i forhandling med letbanen om området ved Rude Havvej, som kommunen ejer, og banearealet ved stationen, som Letbanen ejer.

Byrådet har afsat penge til udbygning af en ny terminal ved Rude Havvej, og sammen er vi ved at se på, hvilke funktioner der skal placeres hvor.

Dette bygger på analyser af, hvordan stationerne i Odder bedst udbygges, så den kollektive trafik styrkes mest muligt. Vi er her i tæt dialog med Letbanen, Arriva og Midttrafik, så vi får en god løsning.

Ved banearealet åbner vi toilet og venterum i stationsbygningen, når letbanen begynder at køre i løbet af 2018. I løbet af 2018 kommer vi også til at arbejde på en byudviklingsstrategi sammen med byens aktører. Byudviklingsstrategien kommer til at spille en vigtig rolle for byens og banearealernes fremtid.

Ved Rude Havvej er planerne ikke færdige endnu. Vi forventer at kunne omlægge et vandløb, der løber på tværs af arealet i indeværende år, så området er forberedt til byudvikling.

Letbanen arbejder med planer om at lægge et ekstra spor ind samt overdækning til togparkering og en mandskabsbygning i den nordlige del af området. På de øvrige arealer arbejder vi med planerne, men det har lidt længere udsigter, da der skal laves en lokalplan for hele området først med offentlig høring, politiske behandlinger, mm.

Så jo, der sker noget. En hel del faktisk og det tegner godt. Rigtig godt.

Bedre forhold for rejsende på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce