Det var pinligt, Danmark


Det var pinligt, Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1

Det var pinligt, Danmark

Niklas Landin var lykkens pamfilius ved VM-lodtrækningen, men det vigtigste var klaret på forhånd. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2018)

Danmark og Tyskland er fælles om at arrangere VM i håndbold for mænd fra 10. januar 2019. Mandag var der lodtrækning i København, men meget var foretaget på forhånd.

Hvis tyskerne havde fået den lodtrækning, Danmark oplevede, havde vi raset over det sædvanlige tyske svineri med at favorisere sig selv.

Allerede inden lodtrækningen startede, stod det fast, at Danmark ikke kunne møde Tyskland, Kroatien og de topseedede Frankrig og Spanien.

Danmark fik Norge, Østrig, Tunesien, Chile og Saudi Arabien. Fire af de fem kampe spilles i Herning, mens den første spilles i Royal Arena.

Niklas Landin, Lasse Svan og Mads Mensah stod for lodtrækningen sammen med Heiner Brand, der var verdensmester som spiller i Danmark i 1978 og som træner i Tyskland i 2007, Stefan Kretschmar og Dominik Klein, så alt gik ærligt til, men alt det, der var lavet på forhånd, har gjort det hele meget lettere for det danske landshold.

Vi er vildt forargede, når andre favoriserer sig selv, så hvorfor gøre det, når det handler om Danmark. Vi har et landshold, der ikke behøver gemme sig for nogen, men nu skal vi bare forbi Sverige eller Norge for at nå målet: En plads i VM-semifinalen.

2

Vil Mahé nu også lære et nyt sprog?

Kentin Mahé (til venstre), her i kamp med Mads Christiansen, har valgt Ungarn for at lære et nyt sprog...! Arkivfoto

Danskerklubben Flensburg/Handewitt med seks danskere vandt det tyske mesterskab i håndbold for anden gang i klubbens historie, men efter festen bliver mestrene spredt for alle vinde.

En af stjernerne, den franske verdensmester Kentin Mahé er blot en af dem, der forlader Flensburg. Han skifter til den ungarske klub Veszprem, hvor også Rasmus Lauge kommer til i 2019.

I et interview om sit klubskifte siger Kentin Mahé:

- Efter ni år i tysk håndbold vil jeg gerne lære noget andet, og jeg vil gerne lære et ny sprog!

Hallo. Jeg talte med Kentin Mahé under EM i Kroatien. Han taler både tysk og fransk perfekt, og han har ikke brug for at lære et nyt sprog. Og da slet ikke ungarsk. Det tales kun af søløver og ungarere.

Kentin Mahé burde være ærlig og sige rent ud, at han skifter, fordi pengene er langt større i Veszprem. Ingen tager til Ungarn, Finland, Grækenland og Tyrkiet for at lære sproget, og de sportsfolk, der har taget springet, er kommet hjem uden at kunne et ord. Spørg bare Sepp Piontek og Simon Kjær, hvor meget de har lært at tale tyrkisk..!

3

Ølkrus er ikke kasteskyts

De danske roligans skal bare male sig i ansigtet, men lade være med at kaste med de russiske krus. De er ikke som de danske. Arkivfoto.

DBU har fået en stor bøde af FIFA, fordi nogle få danskere kylede deres ølkrus ned i hovedet på de australske tilskuere.

Ølkrusene i Rusland er ikke de tynde glas, vi kender fra danske fodboldstadions, men hårde krus, der gør forbandet ondt på dem, de rammer.

Det har nogle få danskere åbenbart ikke fundet ud af endnu, men det er på tide, de lærer det. DBU har fået navnene på nogle af kasterne, og DBU går sjældent af vejen for at sagsøge synderne.

Derfor må danskerne bruge krusene til det, de er beregnet til. Drik bajerne, nyd festen, men opfør jer ordentligt, så de danske tilskuere kan leve op til at være roligans.

Det var pinligt, Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce