Kan jeg bare flytte med børnene?

Genrefoto: Colourbox

Kan jeg bare flytte med børnene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg har her efter sommerferien besluttet mig for at blive skilt fra min mand. Vi har tre børn på tre, syv og ni år.

Jeg har sagt til min mand, at børnene skal bo hos mig, og jeg har en lejlighed på hånden, som vi kan flytte ind i til 1. oktober. Min mand vil ikke skilles, og selv om han ikke har deltaget særlig meget i pasningen af børnene, vil han nu pludselig have, at de skal blive boende hos ham.

Jeg tror, det er, fordi han så kan blive i vores hus, hvilket jeg ikke har økonomi til. Børnene siger, de vil bo hos mig. Kan jeg bare flytte deres og min adresse?

Ekskonen

Svar

Hvis du og din mand ikke er enige om, at børnene skal flytte med dig, kan du ikke flytte deres adresse, før du har været i Statsforvaltningen og eventuelt i Retten, hvor en bopælssag vedrørende børn afgøres, hvis I heller ikke bliver enige i Statsforvaltningen.

Jeg vil derfor anbefale dig hurtigst muligt at kontakte Statsforvaltningen. Du kan læse mere på www.statsforvaltning.dk.

Vær opmærksom på, at det kan komme dig til skade, hvis du flytter din egen adresse, før I har en aftale om børnene på plads.

Kan jeg bare flytte med børnene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

anneogjens

Advokat Anne Koch og advokatfuldmægtig Jens Glavind besvarer spørgsmål sendt pr. brev til Advokatkontoret Ladegaard Rasmussen & Partnere, Løvenørnsgade 17, 8700 Horsens, eller på e-mail jg@lr-p.dk.


Annonce
Annonce
Annonce